1šálka špaldovej múky hladkej1 šálka celozrnnej ražnej múky1 šálka polohr.muky2 šálky teplej vody2 čl soľ2 PL ľanové semienka2 čl sušené droždieVšetko zmiešať v miske, prikryť utierkou a nechať kysnúť asi 1 hod.Potom vytvarujeme bagety, uložíme na plech vyložený papierom,potrieme osolenou vodou, ostrým nožom urobíme zárezy,posypeme ľanovými semiačkami.Do rúry vložiť hrnček s vodou a pečieme pri teplote 180 st.asi 40'Dobrú chuť vám želám 😘☺
@kamilkak prosim Vas a to cesto ma byt take riedke? Mam to hrozne riedke
@jajka0211 ak je riedke,pridat muku napr.polohrubu.Az teraz som pozrela...nebol časDufam,ze sa podarili
1šálka špaldovej múky hladkej
1 šálka celozrnnej ražnej múky
1 šálka polohr.muky
2 šálky teplej vody
2 čl soľ
2 PL ľanové semienka
2 čl sušené droždie
Všetko zmiešať v miske, prikryť utierkou a nechať kysnúť asi 1 hod.
Potom vytvarujeme bagety, uložíme na plech vyložený papierom,potrieme osolenou vodou, ostrým nožom urobíme zárezy,posypeme ľanovými semiačkami.
Do rúry vložiť hrnček s vodou a pečieme pri teplote 180 st.asi 40'
Dobrú chuť vám želám 😘☺