192 / 551
    Razno,spaldovo psenicne chrumkave bagety

    1šálka špaldovej múky hladkej
    1 šálka celozrnnej ražnej múky
    1 šálka polohr.muky
    2 šálky teplej vody
    2 čl soľ
    2 PL ľanové semienka
    2 čl sušené droždie
    Všetko zmiešať v miske, prikryť utierkou a nechať kysnúť asi 1 hod.
    Potom vytvarujeme bagety, uložíme na plech vyložený papierom,potrieme osolenou vodou, ostrým nožom urobíme zárezy,posypeme ľanovými semiačkami.
    Do rúry vložiť hrnček s vodou a pečieme pri teplote 180 st.asi 40'
    Dobrú chuť vám želám 😘☺

    16. sep 2022

    @kamilkak prosim Vas a to cesto ma byt take riedke? Mam to hrozne riedke

    24. sep 2022

    @jajka0211 ak je riedke,pridat muku napr.polohrubu.
    Az teraz som pozrela...nebol čas
    Dufam,ze sa podarili

    24. sep 2022