15 / 73
    Nasa najoblubenejsia klasika-hovadzie, ryza, cvikla

    Mozem poprosit recept? Dakujem

    9. feb 2018

    @me3 kupis kvalitne hovadzie z mladeho bycka, najradsej pouzivam plece, ked nie je, pouzijem hov. zadne, to je trochu suchsie, ale tiez dobre. Nakrajas na platky, vyklepes, osolis, okorenis. Dolezity krok je obalit zlahka kazdy platok v hl. muke a nasledne prudko osmazit na panvici. Max 2 min z kazdej strany. Vdaka tomu sa stavicka uzavrie vo vnutri masa a bude krasne stavnate. Dam do tlakaca, podlejem vodou a dusim cca hodinku. Masko je nadherne jemne a nerobia sa ti z neho v ustach guce 🙂 ( tak to vola moja mala)

    10. feb 2018

    @jasminka dakujem kraaasne a tu ryzu s hraskom to ako si urobila?

    10. feb 2018

    @me3 premytu a odkvapkanu ryzu oprazim na oleji, zalejem vriacou vodou a pridam 1 lyzicku soli..ryza 1 hrncek, voda 2 hrnceky.. stisim plamen a dusim pod pokrievkou 10 minut, potom pridam mrazeny hrasok a dusim dalsich 5 min. Vypnem, necham dojst 15min...😎

    10. feb 2018