Vysoká teplota, ale inak vraj originál pavlovky nemajú byť biele ale krémovej farby...ja susim na 100st
Treba sušiť dlhšie a na nižšej teplote
ako rada by som si niekde dala original. no vsade len tie biele 😝 podla mna su presne take ako maju byt
https://www.rtvs.sk/pecie-cele-slovensko/recept...
To je len taký aktuálny trend mať pavlovky úplne biele. Ty ich máš krásne, ich odtieň je úplne normálny, tak majú vyzerať.
Osobné mne prídu chutnejšie tie smotanovej farby 👍
@fineta ďakujem za recept 🥰
Ja som ich v rùre suškla 1,5 hodiny a ešte potom nechala dosušiť v rúre cca hodinku.
Tak písalo v recepte...teplota sušenia bola 110 stupňov celých 1,5 hodiny.
@erzebet2 heej? Tak potom mám originál pavlovky 🥰
@tana_v ďakujeeem 🥰 inak chutia všetkým doma 😋
@deniska2706 vyskúšam 😉 ďakujem
@erzebet2 ďakujem za tip 😉
@pinkgirl ďakujem krásne 🥰 potešila si ma 🩷
@megika1 tie biele vyzerajú tak lákavejšie asi 🤗
Myslím, že si ich susila pri vysokej teplote alebo si ich nechala v rúre príliš dlho. Ono je to individuálne, záleží od rúry. Musíš vychytať muchy. 😁
Mám takýto postup: Vyhrejem ruru na 150. Dám ich tam (dva plechy naraz) a hned stiahnem teplotu na 110. Po hodine opat stiahnem teplotu na 100 stupňov a nechám ich v nej ešte hodinu. Potom vypnem rúru, pootvorím dvierka a schladnu. Hotovo.