1 / 1

    moj sa tiez v rovnakom veku naucil bicyklovat a tiez to odrazenie bolo 'tazke' ale on si zvykol ze sedel na sedacke, napr pravu nohu mal hore na pedale (pedal vpredu) a hovorila som mu nech tou nohou zapre do pedala, to sa rozbehne a bude mat cas tu druhu nohu zo zeme zdvihnut a dat na druhy pedal... ale teda chvilu to trvalo...
    Nevadi, daj mu cas, naucil sa relativne skoro... poznam deti ktore mali aj 6 rokov ktore este nevedeli bicyklovat (napr. ja :D)

    11. jún 2020

    dcera sa rozbehla ako na odrazadle ( trochu jej vadili pedale) a potom uz dala obe nohy na pedale a isla. Chce to urcute cvik

    11. jún 2020

    @katkaseiner presne takto som mu to aj ja ukazovala, mozno z mierneho kopceka, by mu to islo lepsie. Ďakujem, asi treba fakt cas. Ja sa ponáhľam, lebo ked ideme von tak este kocik tlacim s mladsim, a ked pri kazdom rozjazde musim za nim dobehnut... Noo zacinam byť lenivá 😀.

    11. jún 2020

    @snowwhite81 takto to s nim vyskusam tiez, skusim mu poradiť teda nech skusi uviesť ten bicykel do pohybu odrazom noh, mozno jemu to tiez tak bude viac vyhovovat. Ďakujem 🙂.

    11. jún 2020

    Cielene som ich nechala padnúť na papuľu 😁 Potom pochopili 😂

    11. jún 2020

    @juhseverzapad no on nespadne, on sa vzdy zachyti nohami pevne o zem,ale teda ani nevystartuje. A keby ho necham tak, tak ani nebicykluje chudak, určite by sa hodinu nesnazil vystartovat. Co sa tyka samotneho jazdenia to ma zvladnute uz dost dobre.

    11. jún 2020

    @janka0509 Neboj, on na to príde. Nemusíš mu nejako extra pomáhať 😊

    11. jún 2020

    naučí sa neboj, trpezlivosť

    11. jún 2020

    dcera jazdi samostatne na bicykli od 3 rokov, teraz ma 5 a startuje stale rovnako a nechce si dat poradit 🙂 takze jej styl je, ze ma nohu na pedali, ktory je dole, druhou sa odraza normalne od zeme a ked sa bicykel trochu uz hybe, rychle da nohu hore na pedal a zaberie nim ..... takyto sposob si nasla na zaciatku a ked sa ju babka snazi naucit lepsi, nechce 🙂

    11. jún 2020

    Moj mal odrazadlo. A potom rovno sam bicykel 🙂
    Ale to uz mal 5 rokov ked siel na bicykel.

    11. jún 2020

    @snowwhite81 tak predstav si, toto pomohlo😀. Ďakujem. Som povedala aj manzelovi, staci napisat na MK, tam vedia všetko 😂. A vazne, ako na odrazadle dostal bicykel do pohybu,nohy dvihol na pedale krasne vystartoval. Aspon uz nemusim vzdy za nim aj s kočíkom utekať.

    12. jún 2020

    @juhseverzapad
    @lucka_ke
    @maryetta
    @viky7 dakujem dievčatá, uz mu to ide ako som spomenula v príspevku vyssie😊

    12. jún 2020