9 / 22
    Dusene bravcove stehno 1.

    Priprava:
    - maso v celku osolit, mleta rasca a vegeta /male casti tie vacsie kusky zeleniny skor horia/
    - pomalicky nechame zatiahnut s kazdej strany maso ktore pusta stavu ta hnedne a prichytava sa na hrniec - vzdy ked masko obratime z druhej strany kladieme maso na to iste miesto aby prichytena stava cize vypek nebol na suchu ale prilozene masom.
    - osmahnute a zatiahnute maso vyberieme a do vypeku dame cibulu premiesame pridame deco vody a krasne sa nam hneda stava cize vypek uvolny zo spodu hrnca a zafarbi cibulu vypekom. Vypek je najlepsia chut omacky.
    - podlejeme vodou pridame vegetu /vacsie casti zeleniny/ sol a dusime maso.
    - ja som na foto pridala huby mozme takto urobit svieckovu - pridame korenovu zeleninu, hlivu. /ked davam malemu omacku prelievam cez sitko huby mu nedavam.
    - po uvareni maso vyberieme a zahustime zatrepkou
    - zatrepka - voda studena, polohruba muka / zahustujem s polohrubou vsetky omacky a polievky lebo hladka podporuje produkciu zaludocnej stavy/
    - podla toho ake jedlo pripravujeme pridame smotanu, mlieko.....

    25. sep 2017

    A smotanu akú môže pri diéte?

    29. jan 2019

    @casperka1980 smotanu zivocisnu nie. Iba ze najdete nejaku v rastlinnej forme. Ja davam mlieko 0,5 to najslabie.

    31. jan 2019