janetta898
16. jún 2019
154 

S Rybilkou to máš v suchu (naše prvé testovanie s Emkou)

Rybilka Neo je produkt, ktorý nám s Emkou nebol cudzí, tak som nás prihlásila na testovanie. Veď však skúsime, možno nás vyberú. Aj som na to pozabudla, že som sa prihlásila, keď prišiel e-mail, že sme boli vybrané. Úprimne som sa potešila a s príchodom balíčka sme začali testovanie. Krém nebol pre nás žiadna novinka, ako som už spomenula vyššie, skúsenosť sme mali. Zaujímali nás vlhčené obrúsky, ktoré som síce registrovala, ale ešte som nemala tú česť ich vyskúšať.

Výber správnej kozmetiky pre svoju malú ratolesť asi sprevádza každú mamičku, či už pred narodením bábätka, alebo hneď potom. Ani ja som sa tomu nevyhla, mala som doporučenie od kamarátky, ktorá mala už ročnú dcérku. Bol to iný produkt, s ktorým sme začínali. Ale prišli teplá a horúčavy a s nimi aj prvé zapareniny, aj keď nie veľké. Práve tu som sa dočítala o Rybilke, cena ma zaujala, takisto zloženie, tak som išla do toho. Na moje milé prekvapenie, začervenanie zmizlo a pokožka na zadočku bola opäť taká ako má byť. 

Takisto to bolo aj tentokrát, naša Emka 10,5-mesačná je už veľké šidlo, lozí a  štvornožkuje kade-tade. A v týchto teplách sme sa nevyhli ani my začervenanému zadočku. Testovanie Rybilky padlo vhod, hneď sme ju nasadili a už po pár dňoch bolo vidieť zlepšenie. Dôležité je v týchto teplách zadoček umývať čistou vodou, osušiť a nechať vetrať. Samozrejme, potrebné je aj preventívne krémovať pri každom prebaľovaní.

Na mastičke oceňujem hlavne:

- zloženie bez parabénov

- obsahuje rybí olej, ktorý používali ešte naše mamy a vedeli, čo je dobré a čo sa osvedčilo aj v minulosti

- chválim mandľový olej, ktorý je pre mňa osobne top-ka, čo sa týka zloženia v detskej kozmetike

- D-panthenol je výborná zložka pre podporu regenerácie pokožky a zároveň jej ochranu

- je bez zbytočných parfémov

Ako bonus je asi dobrá konzistenica mastičky, praktické balenie, kde sa nemusí celý vrchnák odšróbovať, a milý dizajn s rybkou, ktorú si vždy pri prebaľovaní Emka obzerá.

Druhý testovaný produkt, ktorý bol pre nás úplne nový, boli vhlčené obrúsky od Rybilka Neo. Balenie obsahuje 72 kusov, otváranie štandardné pomocou lepiaceho uzáveru. Obrúsky sa ťažšie vyberali a sú dosť pevné. Na môj vkus málo vlhké, používame o trochu vlhkejšie, aj keď v týchto teplách radšej umyjeme zadoček pod tečúcou vodou. Celkom sa osvedčili vonku na prechádzke, na utretie rúk a úštočiek. 

Záverom by som sa chcela poďakovať za to, že sme mohli byť učastníčkami tesovania produktov značky Rybilka Neo. Ostaneme verné mastičke, ktorá sa nám osvedčila a sme s ňou maximálne spokojné. Obrúsky zrejme kupovať nebudeme, keďže máme svojho favorita. Mamičkám značku Rybilka Neo vrelo odporúčam. 🙂

#recenzia  #test_rybilka

Začni písať komentár...

Odošli