jane0852
8. feb 2013

Tortičky, a všetko čo ma baví....

krasa krasa krasa

11. mar 2013

dakujem velmi pekne 🙂

13. mar 2013

pekne,nadhera

16. mar 2013

krasne 🙂

3. máj 2013

krasne a aky marcipan pouzivate na kvety a potahovanie
ak sa smiem opytat

3. máj 2013

Dakujeeem 🙂 klasický marcipán - domáci

3. máj 2013

vy ste véélmi šikovná🙂

16. jan 2014

velky talent!

9. feb 2014

Nádherné tortičky

27. apr 2014

Krásne torty...a tá "DEDKOVI" so slaninou nemá chybu-super nápad 🙂

27. apr 2014

Ste velmi sikovna. Krasna praca

27. apr 2014

@jaroska :D dakujem, to bola tak narychlo...ale zato ma vela obdivovatelov 🙂

27. apr 2014

Dakujem vám, velmi to potesí, že sa ludom moja práca páči 🙂

27. apr 2014

ta macicka je burizonova? pekne torticky 🙂

5. jún 2014

@zeiko Dakujem 🙂 ...a ano macicka je z burizonovej hmoty

5. jún 2014

Krasne dokonale torticky robene s laskou 🙂 klobuk dole...

23. jún 2014

@julia35 I love it! Dakujem :D

23. jún 2014

waw krása

11. júl 2014

perfektnaa praca 😀

2. sep 2014

prosim vas tu morsku pannu ste robili z fondanu????perfektneee...

2. sep 2014

@lenkazakop Dakujem :D z doma robeneho marcipanu 🙂

2. sep 2014

a ten doma robeny marcipan je ako fondan???nedali by ste recept???velmi pekne dakujem...

3. sep 2014

Príjemný dobrý deň,
nechcete sa zapojiť s fotografiou Vašej torty do druhého pokračovania fotosúťaže o najkrajšiu tortu? Hlasovanie otváreme už tento piatok. Môžete vyhrať mobilný telefón iPhone 5, slúchadlá Apple a veľa iných cien.

Viac informácií a možnosť pridať fotografiu nájdete na stránke www.talentagent.sk

Ďakujem a teším sa na vaše fotografie.

5. feb 2015

Kraaaaaasne... 🙂 ak by ste posuvali recept, myslite prosim aj na mna... :D ... a aku potahovaciu hmotu pouzivate? Mne predali v cukrarenskom obchode nejaku vraj supernu,no rozlievala sa a spadla z torty. :(

30. okt 2015

@yzy dakujem, ja som tiez skusala nej. fondan, ale ani nechutilo, ani nevyzeralo dobre. tak som si nasla na nete tento recept a robim s touto hmotou uz 3 roky a je super 🙂 takze tu je recept, treba si to rozdelit na polovicu ak na mensiu tortu: 280 g sus. mlieko polotucne preosiat, 520g pras.cukor - najjemnejsi preosiat, 3PL tekutého medu, 1PL oleja, 2PL mandlovej aromy, 6-7 PL vody

30. okt 2015

ty brdo krasne!!a ta ryba,ze WAW!

30. okt 2015

@miriskaz dakujem krásne 🙂

30. okt 2015

Waw, umelkyna ved to su umelecke diela, krasa 🙂

30. okt 2015