Tortičky, a všetko čo ma baví....
dakujem velmi pekne 🙂
pekne,nadhera
krasne 🙂
krasne a aky marcipan pouzivate na kvety a potahovanie
ak sa smiem opytat
Dakujeeem 🙂 klasický marcipán - domáci
vy ste véélmi šikovná🙂
velky talent!
Nádherné tortičky
Krásne torty...a tá "DEDKOVI" so slaninou nemá chybu-super nápad 🙂
Ste velmi sikovna. Krasna praca
Dakujem vám, velmi to potesí, že sa ludom moja práca páči 🙂
ta macicka je burizonova? pekne torticky 🙂
Krasne dokonale torticky robene s laskou 🙂 klobuk dole...
waw krása
perfektnaa praca 😀
prosim vas tu morsku pannu ste robili z fondanu????perfektneee...
@lenkazakop Dakujem :D z doma robeneho marcipanu 🙂
a ten doma robeny marcipan je ako fondan???nedali by ste recept???velmi pekne dakujem...
Príjemný dobrý deň,
nechcete sa zapojiť s fotografiou Vašej torty do druhého pokračovania fotosúťaže o najkrajšiu tortu? Hlasovanie otváreme už tento piatok. Môžete vyhrať mobilný telefón iPhone 5, slúchadlá Apple a veľa iných cien.
Viac informácií a možnosť pridať fotografiu nájdete na stránke www.talentagent.sk
Ďakujem a teším sa na vaše fotografie.
Kraaaaaasne... 🙂 ak by ste posuvali recept, myslite prosim aj na mna... :D ... a aku potahovaciu hmotu pouzivate? Mne predali v cukrarenskom obchode nejaku vraj supernu,no rozlievala sa a spadla z torty. :(
@yzy dakujem, ja som tiez skusala nej. fondan, ale ani nechutilo, ani nevyzeralo dobre. tak som si nasla na nete tento recept a robim s touto hmotou uz 3 roky a je super 🙂 takze tu je recept, treba si to rozdelit na polovicu ak na mensiu tortu: 280 g sus. mlieko polotucne preosiat, 520g pras.cukor - najjemnejsi preosiat, 3PL tekutého medu, 1PL oleja, 2PL mandlovej aromy, 6-7 PL vody
ty brdo krasne!!a ta ryba,ze WAW!
Waw, umelkyna ved to su umelecke diela, krasa 🙂
krasa krasa krasa