janasofi
7. okt 2017
298 

Smotanové pokušenie

Z histórie sa o dezerte Panna Cotta toho veľa nevie. Odhaduje sa, že recept vznikol v talianskom regióne Piedmont.

Taliansky smotanový dezert Panna Cotta, v preklade "varený krém", kedysi tak náročný na prípravu, sa vďaka  RAJO Panna Cotte stal rýchlou a jednoduchou voľbou pre všetkých, ktorí si radi pochutnajú na sladkej delikatese.

Pripravila som  potešenie nielen pre jazýček ale aj pre oči, vďaka formám od Tescoma.

Servírujte Panna Cottu s čerstvým ovocím ako čučoriedky, maliny a jahody, alebo želé s ovocia.

Príprava je veľmi jednoduchá, dezert Panna Cotta stačí iba zohriať.

Dezert Panna Cotta stačí iba zohriať na 40 – 50 °C (nie variť).

pokiaľ nie je tekutý a hladký. Mne osobne chutil aj teplý.

Dať na cca 4 hod do chladničky (4 – 8 °C) stuhnúť. Ozdobiť podľa vlastných predstáv.

Jednoduchá príprava RAJO Panna Cotta ma potešila o ostanem mu určite verná. Doporučujem začiatočníčkam ale aj osvedčením kuchárkam, bez pečenia sa dokáže vykúzliť nebíčko v papuľke.

Vhodným ozdobením očarí aj očká stravníkov.

Sme rodinka mlsných jazýčkov, varíme vypekáme a som rada, že sme sa mohli zúčastniť

ĎAKUJEM

#test_rajo2 

Začni písať komentár...

Odošli