Z histórie sa o dezerte Panna Cotta toho veľa nevie. Odhaduje sa, že recept vznikol v talianskom regióne Piedmont.
Taliansky smotanový dezert Panna Cotta, v preklade "varený krém", kedysi tak náročný na prípravu, sa vďaka RAJO Panna Cotte stal rýchlou a jednoduchou voľbou pre všetkých, ktorí si radi pochutnajú na sladkej delikatese.
Pripravila som potešenie nielen pre jazýček ale aj pre oči, vďaka formám od Tescoma.
Servírujte Panna Cottu s čerstvým ovocím ako čučoriedky, maliny a jahody, alebo želé s ovocia.
Príprava je veľmi jednoduchá, dezert Panna Cotta stačí iba zohriať.
Dezert Panna Cotta stačí iba zohriať na 40 – 50 °C (nie variť).
pokiaľ nie je tekutý a hladký. Mne osobne chutil aj teplý.
Dať na cca 4 hod do chladničky (4 – 8 °C) stuhnúť. Ozdobiť podľa vlastných predstáv.
Jednoduchá príprava RAJO Panna Cotta ma potešila o ostanem mu určite verná. Doporučujem začiatočníčkam ale aj osvedčením kuchárkam, bez pečenia sa dokáže vykúzliť nebíčko v papuľke.
Vhodným ozdobením očarí aj očká stravníkov.
Sme rodinka mlsných jazýčkov, varíme vypekáme a som rada, že sme sa mohli zúčastniť
ĎAKUJEM
Začni písať komentár...