Aj ja prosím recept, ďakujem
Do misky vylejeme šľahačku, keď už je tuhá pridáme mascarpone a šľaháme iba chvíľu. Dnes som použila kúpené už ochutené mascarpone s bielou čokoládou tak som nedávala cukor ak je nechutné pridávam 1 balíček vanilkového cukru.
Množstvo krému závisí od veľkosti formy či plechu, na 1 šľahačku 1 mascarpone.
Do suchého plechu naukladáme vrstvu keksíkov, ktorú prekryjeme vrstvou krému.
Tento postup zopakujeme ešte raz.
Zvyšok keksíkov rozdrvíme v mixéri na nie príliš malé kúsky a prstami ich nadrobíme na pripravený korpus. Mne však veľa keksikov na posypanie neostalo tak so ešte dozdobila lotus nátierkou
Pripravený koláč vložíme do chladničky na 6 hodín a môžeme podávať.
Poprosila by som receptík, ďakujem😍