10 / 56
    Paleo nadýchaná roláda Black and White

    suroviny: korpus na velký plech: 6 vajec, štipka soli, 1čl PDP, 2 PL preostiate kakao, 5 PL mletý a preosiatý brezový/kokosový cukor.
    Plnka: 250g mascarpone, 250 ml 33%smotana+ dosladiť podla chuti. Všetko spolu vyšlaháme na tuhý krém asi 3 min
    ozdoba pred podávaním kto chce: šľahačka, kakao
    Postup: Bielky šľaháme na nízkych otáčkach, ked sa začne robiť sneh + štipku soli+ postupne pridávame preosiatý cukor+ po jednom žltka + kakao. Pečieme na velkom plechu na ktorom je papier na pečenie. 180st asi 15min. Korpus necháme vychladnut, dobre sa s ním pracuje aj ked nie je teplý-nepraská lebo v ňom nie je múka. nanesieme plnku, zrolujeme a šup do chladničky.

    11. mar 2016

    @janaizarikova aky velky plech? 🙂

    11. mar 2016

    @annie6 klasika velky

    11. mar 2016