20 / 56
    otrubový pečený langoš, neuškodí tvojej postave
    Komentár bol odstránený

    Prečo je otrubovy keď v recepte niesu otruby ? 🙂

    16. máj 2016

    Ahoj prosím ťa je dobre napísaný recept? Lebo chcem ho robiť a píšeš otrubovy ale otruby tam niesu tak len preto dakujem ;) inak veľa z tvojich receptov robím a všetky sú mnam 🙂

    17. máj 2016

    @kamipa dakujem za upozornenie 😀 idem opraviť

    17. máj 2016

    Na 8 ks langošov (priemer 12cm) Potrebujeme: 2 vajcia, 4 PL ovsené otruby, 4 PL sušené mlieko, 4 PL kukuričný škrob, 1/2 čl sóda bikarbóna, sušený cesnak, soľ, 4 PL tvaroh, 2 čl jogurt. Postup: všetko spolu zmiešame. Lyžičkou tvarujeme malé langoše a upečieme v rúre na silikonovej podložke (mne sa to na papieri na pečenie poriadne prilepilo) 180-200 stupnov na cca 15min. Podávame s kečupom alebo mojím oblubeným dresingom (kečup, kyslá smotana, cesnak, sol) a na vrch samozrejme nastrúhaný syr.

    17. máj 2016

    V pohode len manžel sa nan tesi a nesedel mi recept tak som radšej nerobila 🙂 dakujem

    18. máj 2016