neodporúčam... ja to robievam do pekáča... a on tam už potom je cítiť... hlavne nám to nechutilo... lebo tam už mäso nebolo cítiť. Veď vyskúšaj a uvidíš.
@gabika783 ja to robím často a nič čudné tam nie je cítiť, máme to velmi radi, citronova stava a kari korenie tomu domá správnu chuť. Maso je taktiež cítiť ako maso, zrejme ich robíš ináč
Kuracie fašírky so zelerom bez múky(20ks)
Postup: 500g kuracieho masa nakrajaneho na drobno alebo pomleté, šťava z 1/2 citróna, 1čl kari korenia, 1 čl kurkumy, 2 PL soj.omacky tamari, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL olivový olej, sol, čierne mleté korenie - spolu zmiešame a marinujeme cez noc.
Na druhý den pridáme 1 vajce, 1/2 vačšieho zelera nastuhaneho na jemno, prípadne este dosolíme. Fašírky som opekala na bravcovej masti na panvici na lievance. Zeler tam nie je vobec cítit. Nabudúce dám celý zeler.