33 / 56
    kuracie fašírky so zelerom a kari bez múky

    Kuracie fašírky so zelerom bez múky(20ks)

    Postup: 500g kuracieho masa nakrajaneho na drobno alebo pomleté, šťava z 1/2 citróna, 1čl kari korenia, 1 čl kurkumy, 2 PL soj.omacky tamari, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL olivový olej, sol, čierne mleté korenie - spolu zmiešame a marinujeme cez noc.
    Na druhý den pridáme 1 vajce, 1/2 vačšieho zelera nastuhaneho na jemno, prípadne este dosolíme. Fašírky som opekala na bravcovej masti na panvici na lievance. Zeler tam nie je vobec cítit. Nabudúce dám celý zeler.

    21. feb 2016

    neodporúčam... ja to robievam do pekáča... a on tam už potom je cítiť... hlavne nám to nechutilo... lebo tam už mäso nebolo cítiť. Veď vyskúšaj a uvidíš.

    23. feb 2016

    @gabika783 ja to robím často a nič čudné tam nie je cítiť, máme to velmi radi, citronova stava a kari korenie tomu domá správnu chuť. Maso je taktiež cítiť ako maso, zrejme ich robíš ináč

    23. feb 2016