32 / 56
    Netradičné makové rezance bez múky

    Pre milovníkov maku
    Netradičné makové rezence bez múky
    (2-3 porcie)

    Postup: Rezance si pripravíme nakrajaním palaciniek: 6 palacinky- 4 vajcia, 6 Pl kukuričný škrob, 240ml mlieko alebo voda, 1 PL brezový cukor, kokosový olej na pečenie. Cesto bude riedke ale nebojte sa, palacinka bude držať pokope a dobre sa otáča, len sa musí prepiecť.

    Upečené ich nakrájame na rezance, zmiešame s mletým makom a mletým brez.cukrom a roztopeným ghee maslom. Mnam

    21. feb 2016

    Tak a idu sa robit palacinky 🙂

    2. mar 2016

    výborne ale nabudúce budem musieť spraviť dvojnásobnú dávku 🙂)))

    2. mar 2016

    @kamipa je to tak pre dvoch že?

    2. mar 2016

    asi tak ale moji dvaja najmenší sa nešli dojesť 🙂 chutilo im ale vždy si spravím dávku akú máte napísanú a keď to mám už odskúšané a chutilo nám tak si to zdvojnásobím to je najmenej 🙂

    2. mar 2016