Tak a idu sa robit palacinky 🙂
výborne ale nabudúce budem musieť spraviť dvojnásobnú dávku 🙂)))
@kamipa je to tak pre dvoch že?
asi tak ale moji dvaja najmenší sa nešli dojesť 🙂 chutilo im ale vždy si spravím dávku akú máte napísanú a keď to mám už odskúšané a chutilo nám tak si to zdvojnásobím to je najmenej 🙂
Pre milovníkov maku
Netradičné makové rezence bez múky
(2-3 porcie)
Postup: Rezance si pripravíme nakrajaním palaciniek: 6 palacinky- 4 vajcia, 6 Pl kukuričný škrob, 240ml mlieko alebo voda, 1 PL brezový cukor, kokosový olej na pečenie. Cesto bude riedke ale nebojte sa, palacinka bude držať pokope a dobre sa otáča, len sa musí prepiecť.
Upečené ich nakrájame na rezance, zmiešame s mletým makom a mletým brez.cukrom a roztopeným ghee maslom. Mnam