Super, ja si ešte len pestujem kvások.
Dáš prosím overený recept na chlebík? Ďakujem
No tak ty mas bozsku trpezlivost😀ja som skusala tahanu strudlu 3x,potom som to vzdala😀😀😀
Akože kocky toľkokrát som povedala ze už na to kašlem, proste nejde mi to, nechám to tak ale tak keď som videla tu na MK alebo na FB že každý kvaskuje a fotky krásnych chlebíkov, vždy som si povedala ze ešte skúsim, toľko receptov som vyskúšala a zakaždým bud prasklín nak hrom alebo vo vnútri bol strašne taky hustý a skoro žiadne dierky ale tak podarilo sa😀
@vierkau ja som dávala na štartér 150 g raz ej múky, 160 g vody 1 PL kvasku, potom asi 10 hod nechala vykvasit a potom som pridala 250 g spaldove celozrnnej múky a 150 g pšeničnej chlebové múky, 10 g soli asi 13 g rasce a asi tak 180 g vody (ALE TO Som už podľa konzistencie cesta, miesim rukou tak cítim koľko potrebuje cesto) zamiesila a potom klasika postup ako všade píšu.
@janahladka ďakujem 😉 ♥️
No ja začínam a vôbec to nevyzerá tak jednoducho...krásny chlebík
Akurat peciem rozkyy😊