@ive3t Ano presne tak, okruhla forma a ten vrch som piekla v miske a potom som to ešte kus dotvarovala. A každý korpus som rozkrojila, lebo boli vysoké, tým že to bol malý priemer. A dávala som to do požadovanej výšky. Upiekla som tri korpusy a plus ta miska.
@jaroska ďakujem, poťahovala som ju zvrchu. Vyváľkala som si plat a stred som uložila do prostriedku a tak ako klasickú okrúhlu tortu. Šlo mi to dosť ťažko, pretože ja si ten poťah vyrábam sama. Dávam polovicu sušené mlieko a polovicu práškový cukor. Pridá sa voda a to sa zhnetie.
@ivetkab. uuuuuuufffff,neviem si ani predstaviť ako sa to potom robí,aby to bolo tak pekne uhladené-aby tam neboli žiadne záhyby,aby to bolo pekne hladké všade 🙂
@jaroska ja som len taký amater samouk aj keď tortičky pečiem už od detstva. táto sa robila tak ako vravíte ... fakt ťažko ... 🙂 Základ je mať úplne hladkú tortu a pred poťahovaním dať aspoň na 5 hodín do chladničky, aby poriadne stuhla. @jaroska
Ako si ju robila?Naskladala toľko korpusov alebo ako..? 🙂