1 / 1
    Včera o 08:39

    Smiech cez slzy

    Včera o 08:58

    joj boze , aspon ze slovakov neopusta humor, uz nic ine tu neni

    Včera o 09:01

    Už nám idú zrušiť pomaly jedinú dôstojnú možnosť dostať sa do Bratislavy, a to IC-čkom. IC sa neoplatí, tak ho zrušme a ponechajme si rýchliky, ktoré chodia pre istotu pomaly celé zadarmo. Ale tak, srať to nebude ich voličov, oni IC nevyužívajú.

    Včera o 09:13

    Ale idu nam dat 4 lety denne z Ba do Ke 🙈 ved mozno bude niekde v BB ci Vrutkach medzipristatie

    Včera o 09:36

    @oblecenie99 v utorok som isla IC do Bratislavy a ziadna slava 😅 ale co ma zarazilo, ze z Bratislavy isiel posledny vlak na Zilinu o 22:27 a potom az rano o 6 😯 ani autobusy...nulove spojenie az do rana

    Včera o 09:36

    @hranolka22 Ja chodím pomerne často v poslednom čase, pravda, len IC a len 1. trieda, ináč už odmietam, a mám dobré skúsenosti. Môžem si pospať, pripraviť si spisy a robiť si prácu, viem sa slušne najesť v jedálenskom vozni, a je to bezpečnejšie, ako autom, kedy toto všetko nehrozí. Rýchlikom sa vyhýbam už úplne, najmä odkedy zaviedli tú bezplatnú dopravu. Minule som cestovala osobákom k našim na juhovýchod, musím vyzdvihnúť, že súpravy sú už nové, ale zároveň skonštatovať, že v tom vlaku som platla za lístok snáď iba ja. A bol plný.

    Včera o 09:42

    @betunka39 Hej, aj s počítaním času na prepravu na a z letiska, vrátane nákladov na taxík. Ale tak keď lietadlo bude stáť toľko ako IC, tak dobre.

    Včera o 09:45

    @oblecenie99 ved vratme sa naspat ku konom s povozom, bude to aspon ekologicke no a co , ze sa pojde 3 dni, slovakom nevadi nic....

    Včera o 12:31

    @yanielka Ja som sa aspoň rozčúlila nad komentármi na FB, kde to dokonca schvaluju.

    Včera o 13:55

    @oblecenie99 jasne ved som videla včera tie babky v telke ked sa ich pytali, či je to ok, a ze hej ved ked pojdu kazdu hodinu tak je dobre....pomooooc, my sme fakt stratena krajina....

    Včera o 13:58

    @oblecenie99 ved to,ze tie letenky urcite vyjdu drahsie ako vlak, ja sice nacestujem vlakom,ale deti obcas idu 🙂

    Včera o 16:01

    @oblecenie99 z akého dôvodu je toto možné schvaľovať??

    Včera o 16:15

    @beronsche Moje obľúbené bolo, že to aj tak vadí len východniarom, čiže v pohode, alebo že však aj tak necestujete každý deň, alebo že to je suuuuuper nápad, lebo takto sa predsa ušetrí zbytočne dotovaný vlak. Na otázku, prečo sa neušetrí napr. skrtanim rychlikov, ktoré chodia prakticky s cestujúcimi, ktorí cestujú zadarmo bola odpoveď, že keď raz aj my budeme dôchodcovia, tak budeme za to vďační. Chápeš, ľudia nerozmýšľajú tak, že ak raz budem na dôchodku, bolo by super mat toľko peňazí, že si zaplatím za cestu vlakom 🤦A že čo sa plasia ľudia, však budú posilnené spoje rychlikmi, čo pôjdu každú hodinu. Prosim, ja nie som ekonóm, tak možno sa to dá vysvetliť, ale mne to hlava neberie: tie nové spoje, rýchliky či Rexy ci kieho ďas už nebudú dotované? Ako sa môže šetriť tak, že zrušim jeden dotovaný vlak, ktorý bol povinne miestenkovy a všetci cestujúci boli platiacimi zákazníkmi, a pridám na tej istej trase ďalšie dotované vlaky, ktoré budú plné ľudí, ktorí už nemusia za cestu, až na miestenky, platiť. A xadotujeme si aj lietadla, namiesto vlakov?Som debil, či ako ja už fakt nechápem?

    Včera o 16:40

    @oblecenie99 ako, nemám slov...

    Včera o 17:38

    @beronsche Tie isté súpravy, tá istá vlaková čata, s dotáciou, len to bude stáť na každom kroku a lístok bude o chlp lacnejší, resp. zadarmo a bude sa to volať REX a nie IC. Vraj sa ušetrí 🤦😀Pendolino už nechodí, Regiojet nechodí, diaľnicu nemame, mali sme aspoň IC, aby sme sa aspoň za naše peniaze cítili pri cestovaní ako občania a nemuseli preskakovať dav, riešiť nekonečné meškania (IC málo prednostnú jazdu pred rýchlikom), a dvíhať ľudí zo svojho rezervovaného miesta (spomínam si, že som mala zakúpený lístok s miestenku z BA do KE, vlak plný, no a vyzývaj dôchodcu, čo sedí na tvojom mieste, že sedí na tvojom mieste, super bonusovy zážitok).

    Včera o 17:48

    Myslim, ze blablacar bude velmi profitovat... vdaka ti Boze, ze soferujem...

    Včera o 18:45