aj s vami sa podelim o tuto francuzsku specialitu regionu Poitou, pretoze ma to dostalo a zaroven aj velmi pobavilo. V obchode prechadzajuc okolo regalu som zbadala tento kolac, mysliac ze ide o vanilkovy korpus poliaty cokoladou. Moje deti maju radi jednoduche veci, takze super kombinacia… a prijatelna cena do 3€… no mohlo by vas napadnut ze niekto predava zhoreny kolac a prezentuje ho ako specialitu regionu? Musim vsak uznat ze vanilkova cast chutila naozaj dobre. Tu zhorenu sme olupali. Kolac mozno pred podavanim umiestnit na 2 hodiny do chladnicky alebo podavat teply a dat teda na 10 min este do truby (myslim ze tam uz bol dost dlho ;))
dcera 2,5 roka sa hned pustila do tej tmavej casti, tak ako vie len ona ohryzat cokoladovu polevu z donatu… hmm nechutilo… to bolo prekvapenie 😂🙈
PS: uz nikdy nevyhadzujte nieco co vam zhorelo, mozete to kludne podavat hostom chce to len dobru prezentaciu ;)