Základ: Konzerva tuniaka vo vlastnej stave, vajíčko, ovsene vlocky. Všetko zmiesat dokopy, nechat odstat nech vlocky zmaknu a roztiahnut "take mokrejsie" na plech s papierom na pecenie. Potriet passata (paradajkovym pretlakom-ja používam z dmky), poukladat suroviny: syr na plátky, na kolieska rajcinky, salatova uhorka, na pasiky paprika, potriet troskou olivovym olejom a dat do rury na horný dolný ohrev na 170°C na cca 20-30 min. Záleží aj od rury. Dobrú chuť 🍕
Základ:
Konzerva tuniaka vo vlastnej stave, vajíčko, ovsene vlocky.
Všetko zmiesat dokopy, nechat odstat nech vlocky zmaknu a roztiahnut "take mokrejsie" na plech s papierom na pecenie. Potriet passata (paradajkovym pretlakom-ja používam z dmky), poukladat suroviny: syr na plátky, na kolieska rajcinky, salatova uhorka, na pasiky paprika, potriet troskou olivovym olejom a dat do rury na horný
dolný ohrev na 170°C na cca 20-30 min. Záleží aj od rury. Dobrú chuť 🍕