Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Milé dámy,

    týždeň s vami ubehol ako voda. Bolo nám tu s vami veľmi príjemne a teším sa, že lekárne Dr.Max sú miestom, na ktoré sa s dôverou obraciate. Dúfam, že ste sa dozvedeli, čo ste potrebovali a možno aj čosi navyše. 🙂

    Ďakujem vám, že ste sa podelili o svoje príbehy, úprimne pri niektorých mi vyhŕkla aj slzička. 😉 No teším sa, že mnohé z príbehov mali aj šťastný koniec.
    Témy sme pre vás "ušili na mieru" spolu s mojimi kolegyňami a chceli sme sa dotknúť všetkého, čo pre vás Dr.Max ponúka.

    Ak by ste potrebovali poradiť v budúcnosti, radi vás uvidíme v ktorejkoľvek lekárni Dr.Max alebo online cez službu Virtuálny lekárnik, ktorú nájdete na www.drmax.sk.

    Pre novinky a špeciálne ponuky sa prihláste k odberu https://www.drmax.sk/newsletter/ alebo sledujte náš Facebook www.facebook.com/drmaxlekaren.

    Prajeme vám veľa zdravia, šťastia a rodinnej pohody. 🙂

    Tešíme sa na ďalšie dni s vami.

    Iva a Katka

    Prichystali sme pre vás piatkovú miniSÚŤAŽ, aby sme vám spríjemnili víkend. 🙂 Vyhrajte kozmetický balíček od Dr.Max. Stačí, ak si správne tipnete celkovú cenu balíčka, ktorého obsah je na fotografii. Taká malá pomôcka, 🙂 Ceny nájdete v našej online lekárni www.drmax.sk. Víťaza vyberieme už o dve hodiny, teda dnes o 15.15 hodine.

    Zloženie balíčka:
    EQUILIBRIA micelárna voda, Dr.Max Balzam na pery ochrana a výživa 4.8g, Dr.Max regeneračný krém na ruky 60 ml a Tea tree oil 10 ml.

    Slniečko láka von a mnohí už doprajú pokožke aj trocha bronzu. Ak pri opaľovaní dodržíte pár zásad, pokožka sa vám poďakuje nielen na druhý deň, ale aj o 10 rokov. Správne sa opaľovať totiž nie je len tak - ale ako to teda je?

    https://www.drmax.sk/poradna/cestovanie/ako-sa-...

    A čo by ste povedali na KREATÍVNU miniSÚŤAŽ?

    Tešíme sa, že náš detský maskot sa vám páči. 🙂 Pošlite nám krátku letnú básničku o psíkovi Maxíkovi a vyhrajte multivitamíny pre svoje ratolesti KIDSGUMMIES. O 2 hodinky, teda o 15,00 hodine, odmeníme 3 najzaujímavejšie básničky. 🙂

    Už o hodinku príde prvá dnešná súťaž. Tešíte sa? 🙂

    Leto sa blíži. 🙂 Plánujete dovolenku aj s drobcami? Príďte sa poradiť do lekárne Dr.Max na letné témy ohľadom zdravia detí. Špeciálne poradenstvo pre vás chystáme od 6. do 10. júna v každej našej lekárni, radi vás privítame!

    V lekárňach Dr.Max máme pre tých najmenších maskota - je to psík Maxík. Ako sa vám páči? V akej forme by vás najviac potešil? Moja malá je doňho úplne zbláznená a keďže miluje aj čokoládu som presvedčená, že keby bol čokoládový, tak by od radosti ani nespala. 🙂

    VYHRAJTE 5 parádnych kozmetických vazelín na pery s rôznymi príchuťami v štýlovom bodkovanom obale v ďalšej miniSÚŤAŽI! Prvých 5 z vás čo si správne tipne, koľko gramov váži vazelína aj s obalom, odmeníme. Súťaž vyhodnotíme už o 13.00 hodine!

    Na dnes síce v práci padla, no môj kolotoč je nekonečný a ponáhľam sa za Ellou do školskej družiny. Musela som sa zastaviť v lekárni, pretože sa necítim na 100%. Aký je váš recept, keď na vás niečo lezie?

    O pol hodinku vyhlasujeme veľkú súťaž o produkty Dr.Max. Tešíte sa ?

    Ako sa vám páči fešák z našej reklamy?

    https://www.youtube.com/watch?v=0Eu1qtGgZt4

    Dobré ráno, volám sa Iva a tento týždeň by som s vami rada diskutovala na témy spojené so zdravím a zdravým životným štýlom. Máme pripravených aj veľa súťaží o samé zdravé ceny. Ako začínate pondelkové rána vy? Ja už v práci a teším sa na tento týždeň, keďže sa budem venovať predovšetkým vám! 🙂