109 / 128
    kukuricne cestoviny s omackou z baklazanu, susenych paradajok a cervenej sosovice- len sa po nich zaprasilo

    baklazan nechame vypotit, namoceime susene paradajky do vody. osmazime cibulku, pridame baklazan, trosku spolu restujeme, pridame paradajky a sosovicu a zalejeme vodou. ochutime rozmarinom a uvarime na omackovu konzistenciu 🙂

    11. mar 2014

    baklazan kupujes supermarketovy ci si zohnala bio. Inak vyzera to super, Cervenu sosovicu stacilo len namocit ci si ju aj predvarila? Dik 🙂

    11. mar 2014

    @zabazelena no tento bol zo supermarketu :-P teraz biobaklazan som nikde nevidela co je aj logicke v marci 😀 😀 a s cervenou sosovicou som nic neurobila, len sup k baklazanu, za 15 minut je hotova 🙂

    11. mar 2014

    @ildici12 no preto som sa pytala, ze ani ja som nenasla ☹. No nejako to uz vydrzime do jari/leta.

    11. mar 2014

    @ildici12
    @zabazelena baby a bio cukina je teraz odkial?🙂)ja som kupila v bioparku, kedze v hyperhovne mali cukinu z maroka...tak som sa rozhodla tej bio verit🙂

    12. mar 2014

    @bubla30 podla mna z talianska, mne sa zda ze v bille nase bio ma ztadial

    12. mar 2014

    @bubla30 biopreva deklaruje ze ma zo Stredomoria...

    12. mar 2014

    Ildi, prosím ťa, čo znamená nechať vypotiť baklažán? ja sa snažím zaradiť nám ho do jedálnička, ale moc nám nechutí, tak by som skúsila toto..ďakujem🙂

    13. mar 2014

    @ivitom nakrojis ho na kusky a poriadnebposolis nechas odstat a objavi sa na nom "pot"- tym ho zbavujes horkosri.potom uz len oplachnut a mozes varit🙂

    13. mar 2014

    Ďakujem🙂

    13. mar 2014