baklazan kupujes supermarketovy ci si zohnala bio. Inak vyzera to super, Cervenu sosovicu stacilo len namocit ci si ju aj predvarila? Dik 🙂
@zabazelena no tento bol zo supermarketu :-P teraz biobaklazan som nikde nevidela co je aj logicke v marci 😀 😀 a s cervenou sosovicou som nic neurobila, len sup k baklazanu, za 15 minut je hotova 🙂
@ildici12 no preto som sa pytala, ze ani ja som nenasla ☹. No nejako to uz vydrzime do jari/leta.
@ildici12
@zabazelena baby a bio cukina je teraz odkial?🙂)ja som kupila v bioparku, kedze v hyperhovne mali cukinu z maroka...tak som sa rozhodla tej bio verit🙂
@bubla30 biopreva deklaruje ze ma zo Stredomoria...
Ildi, prosím ťa, čo znamená nechať vypotiť baklažán? ja sa snažím zaradiť nám ho do jedálnička, ale moc nám nechutí, tak by som skúsila toto..ďakujem🙂
Ďakujem🙂
baklazan nechame vypotit, namoceime susene paradajky do vody. osmazime cibulku, pridame baklazan, trosku spolu restujeme, pridame paradajky a sosovicu a zalejeme vodou. ochutime rozmarinom a uvarime na omackovu konzistenciu 🙂