recept je z knihy Navarme si zdravie, mierne som ho zmenila: uvarime 200g psena s 1 lyzickou skorice a nakoniec pridame cl mletej skorice (ja som pridala aj 2 lyzice trstinoveho cukru). zomlieme hrncek maku a ocistime nakrajame na kusky cca 300g marhul- cim viac tym lepsie. No a potom uz len navrstvime tortu: pseno, mak, marhule a posledna vrstva pseno. Dame to zapiect do rury kym nam ten vrch nechyti zlatistu farbu.
recept je z knihy Navarme si zdravie, mierne som ho zmenila:
uvarime 200g psena s 1 lyzickou skorice a nakoniec pridame cl mletej skorice (ja som pridala aj 2 lyzice trstinoveho cukru). zomlieme hrncek maku a ocistime nakrajame na kusky cca 300g marhul- cim viac tym lepsie. No a potom uz len navrstvime tortu: pseno, mak, marhule a posledna vrstva pseno. Dame to zapiect do rury kym nam ten vrch nechyti zlatistu farbu.