Mohla by som poprosit recept? Vyzera super a uz davno chcem vyskusat celozrnny chlebik doma. dakujem
@mila23 dala som 2 salky celozrnnej a salku bielej muky, sol, drozdie, trosku trstinoveho cukru a asi tak necelu salku vody, treba to skusat postupne a vymiesila cesto. nechala som ho vykysnut tak asi 3-4 hodinky, potom som to este raz prepracovala a nechala stat dalsich 30-40 minut. vyhriala som ruru na 190 stupnov, som do nej dala prazdnu jansku misu aj s vrchnakom aby sa aj ta zohriala a potom som do nej dala cesto. piekla som prikryte 30 minut a dalsich 15 minut odokryte 🙂
@ildici12 ano, viem ktora to je. Tiez ju obcas pouzivam - aj ked mne pride ako grahamova.
Ja som chcela piect z tej spaldovej,ale kamaratka vravela,ze nech nedavam iba tu,lebo to nenakysne. Do tej "fialovej" totiz pridavaju lepok - ze z tej to lepsie nakysne.
Alebo pomiesat.
Dakujem za recept :o))
juuuj tak ten vyzerá kráááásne....