ZDRAVÉ ZÚBKY A ĎASIENKA

    Pre zdravé zúbky a aby ďasienka neboleli, keď sa zúbky prerezávajú ponúkame cenovo výhodný balíček bunkových solí : CALC FLUOR + FERR PHOS

    Strata CALC FLUOR je veľmi často dôsledkom chronického prekyslenia organizmu. Kalcium neutralizuje kyselinu a vytvárajú kalciové soli kyselín, ktoré sa ukladajú ako kalcifikáty. Nedostatok CALC FLUOR spôsobí prolaps maternice, ochabnutie brušnej dutiny. CALC FLUOR je vhodný na prevenciu zubného kazu, najmä v tehotenstve, pri obnažených kŕčkových zubov, pomáha pri citlivých zubov, pomáha pri citlivých zuboch, slabej a popraskanej zubnej sklovine.

    FERR PHOS - Biochemická pomoc pri teplote, zápale a krvácaní. Zápal a zvýšená teplota je biochemicky nedostatok kyslíka a teda tento stav vyžaduje nosič kyslíka - železo. Zvýšením kyslíka sa zápal a teplota odstránia. FERR PHOS je dôležitý pre prenos kyslíka krvným riečiskom, podporuje funkciu cirkulačného a imunitného systému. Je liekom pre prvé štádium zápalu a choroby. Pôsobí v počiatočnom štádiu infekcie a bežných nachladnutiach so zvýšenou teplotou (38,5 - 39 °C). FERR PHOS je výborný pri zápale stredného ucha. Pomáha pri slabej imunite, prechladnutí a chrípke, pri bakteriálnych, mykotických a parazitárnych ochoreniach, detských chorobach ako kiahne. Vhodné pri zápaloch močových ciest s nutkaním na močenie, pri prerezávaní zúbkov, vytrhnutí zuba, bolestiach žalúdka po malom množstve jedla.