1 / 1

    Uz davno si myslim, ze volebne pravo by nemal mat kazdy. Napr. odsudeni zlocinci, ktori si odpykavaju trest za to, ze porusili zakony by vo vazeni nemuseli mat pravo volit. Lebo potom samozrejme volia tych, ktori im slubia znizenie trestov, resp. beztrestnost

    17. sep 2024

    @adelusha a normálne by som zvážila IQtesty a testy zo všeobecného prehľadu pred voľbami . Ale to sa nikdy nestane , lebo .. vieme prečo.

    17. sep 2024

    @adelusha a ti,ktorí sú odsúdení neprávom? To je riadna kravina s tými odsúdenými

    17. sep 2024

    @barbie2023 mama plne basy nepravom dosudenych...

    17. sep 2024

    @kleopatra114 len voličov,? plus IQ testy všetkých, ktorých ideme voliť..ihneď by sa výber zúžil.

    17. sep 2024

    @zuzana2910 ano, to by bolo najlepsie 😄 len aka by bola minimalna hranica IQ , aby boli volitelni 😅

    17. sep 2024

    @hranolka22 IQ tyque, vid Cicero z Revucej, Martinka z Kitsee alebo ocovsky baca

    17. sep 2024

    Nielen IQ, ale aj EQ a SCIO testy... Pre každeho kandidata

    17. sep 2024

    @viestta ved toto, dnes je tam malo ludi s vyssim IQ a aj tych malo sa snazia zbavit

    17. sep 2024

    @barbie2023 áno, takmer každý je neprávom odsúdený

    Včera o 05:54

    @namina a keby si tam bola ty ? A neprávom ? Ja nevravím ,že každý. Ale naozaj sú odsúdení niekedy aj ľudia ,ktori tam nepatria. A ešte jedna vec. Do basy môžeš ísť aj ako úradník,ktorí prijme úplatok. Sice je to nemorálne a patrí ti trest,ale stále môžeš byť človek,so zdravym politickým názorom. Takže toto je úplná kravina. Ďalšia blbosť je tie sociálne testy. Ako, nehnevajte sa,ale koľké si myslíte aké ste úžasné a možno by prešla polovica z vás. Už len podľa toho ako toto tu čítam tak som na vážkach 😉 jednoducho sloboda sa nerodí v testoch ani nezmyselnych obmedzeniach,ale vo vzdelaní a výchove. Tá sa ale na Slovensku veľmi podhodnocovala celé desaťročia. Stačilo dávať pozor na hodinách dejepisu alebo na literatúre keď sa rozoberal obsah prečítaného diela alebo na občianskej náuke. Toto malokoho zaujímalo a potom to takto vypada,že ľudia ničomu nerozumeju a opakujú chyby svojich predkov 🤦🤷 viete , tu ľudia volia len kvôli populizmu a už žneme prvé výsledky.

    Včera o 06:08

    @barbie2023 😂😂😂😂 mne o tomto nemusíš ozaj písať , ja som z bacharskej rodiny ...skôr ty nemáš o tom šajnu, ale že vôbec...vieš čo , skús si pozrieť napr len výsledky volieb prezidenta vo väzeniach , možno by ťa tá chuť prešla 😉

    Včera o 06:46

    @namina no vidíš ,myslíš ,že si pochopila čo som napísala a predsa nie. 🤷

    Včera o 07:38

    @barbie2023 uradnik za uplatok sa uz do basy nedostane, vdaka novele Trestneho zakona. A ak v tej base skonci, tak je tam opravnene. Vybrala si si zly priklad. A v konecnom dosledku, kazdy ma ten spravny politicky nazor, pre kazdeho je ten jeho politicky spravy. To aky je, to uz je len dosledok toho co prezil. A v tom odzitom je aj ta nasa milionkrat reformovana skolska sustava, vdaka ktorej nam vyrastaju ludia s obmedzenym chapanim pricin a dosledkov, s obmedzenym chapani suvislosti a s obmedzenym kritickym myslenim (ked nechcem napisat uplne bez kritickeho myslenia)

    Včera o 09:59

    @viestta ten príklad tu dali vyššie a ja som len povedala,že sú ľudia ,ktorí sú tam aj naozaj nevinní alebo takí ,ktori bybani vôbec nemuseli byt v base lebo niekto kto zoberie tašku zeleniny a dostane sa do basy je trochu mimo ako keď tam sedí vrah. A ja napr mám toľko súdnosti ,že si nedovolím povedať,že môj politický názor je jediný správny. Takže nie každý je toho názoru.

    Včera o 10:08

    @barbie2023 ale tvoj politicky nazor je spravny pre teba. O tom to bolo.

    Včera o 10:16