Olej, cibula. múka urobiť svetlu zápražku, pridať nasekaný medvedí cesnák /množstvo podla toho ako mate radi / len chviľočku opražiť len tak minutku a zaliať vodou pridať soľ, čierné korenie, vegetu a očistené zemiaky nakrajané na kocky a
nechať variť. Ked sú zemiaky uvarené rozmixovala som ponorným mixerom. Do polievky som pridala ešte čerstvý nakrájany cesnák a opečený chlebík. Je fakt výborná. Manžel, ktorý nemá rad žiadny cesnák
si bral dupľu 🙂
Dnes sme si domov priniesli čerstvý m.cesnak túto polievku iste vyskúšam😃
dakujem za tip na polievku skúsim to ale naopak, najprv uvarit zemiaky a potom na zaver posekaný medvedí cesnak, iba trošku prevariť, kvôli vitamínom aby sa dlhým varením nezničili, pekný deň 🙂
Prosim receptik😘😘😘