165 / 695
    bravcove stehno na sampinonoch,hrasku a smotane,tarhona

    mňamka 🙂) môžem poprosiť recept? 🙂)

    18. sep 2013

    ahoj aj mna by zaujimalo ako robis tarhonu 🙂 presne takto vyzera aj v skole a milovala som ju 🙂 no moja tak nevyzera je polepena a biela :( :( :(

    18. sep 2013
    hava
    autor

    @corrosivo1
    @zuzkakach kocky za chvíľu vám napíšem recepty len sa mi ide pomaly internet

    18. sep 2013

    @hava na toto aj ja si prosim recept 🙂

    18. sep 2013
    hava
    autor

    @corrosivo1
    @nikinka104
    @zuzkakach tak kocky tu máte recept🙂
    Suroviny:1kg bravčového stehna,1 cibula ,1 strucik cesnaku,0,5kg šampiňónov,mrazeny hrasok a slahackova smotana
    Postup:mäso si dobre umyjeme a nakrájame na väčšie kocky,v
    Hrnci na oleji orestujeme cibuľu,cesnak,hrasok a šampiňóny ,potom pridáme masko ktoré osolíme dáme mleté čierne korenie posekanu petrz .vňať vsetko este podusime 10 minút podlejeme vodou pridáme hovädzí bujon ja dávam aj jeden zeleninovy a varíme do mäkká Jaj este k mäsu dám lyžicu mletej papriky aby to malo farbu,keď masko mäkké tak už len zahustim so zatrepkou (slahackova smotana a múka)🙂
    A tarhonu robím tak že na oleji do hneda oprazim osolim ,podlejem vodou cca 2cm aby bola voda nad tarhonou a na miernom ohni varím kým sa voda neodpari a potom už len prikryjem na pol hodku 🙂

    18. sep 2013

    @hava miesto mrazeného hrášku,možem aj konzervový pridať?

    16. aug 2015

    vuau, toto bol nas dnesny obed, velmi chvalim bol fantastic

    11. okt 2015

    dneska vyskusam dakujem za receptik 🙂

    10. mar 2016

    dnes vyskušam, možem ktomu dať aj knedlu

    12. nov 2016

    @corrosivo1 Treba ju poprazit najprv do hneda a potom zaliať vodou a varit do mäkká. Ak je mäkká premyt aspoň 2x

    1. okt 2019