1 / 1

    Krasne

    2. jan 2018

    krásna

    2. jan 2018

    A čo je na vrchu?

    2. jan 2018

    krasna🙂

    2. jan 2018

    kraaasna a hned sa ta aj opytam,akym kremom si natierala,lebo tiez sa chystam na obdobnu a rozmyslam,co navrch 🙂

    2. jan 2018

    ak je na vrchu len krém, tak to "klobúk dole" takto dohladka ho natrieť 👍👍👍

    2. jan 2018

    wau, tak to je nadherne vyhladene, si teda riadny pedant!.... nadhera :0)

    2. jan 2018

    aj mna zaujima cim je tak skvelo natreta

    2. jan 2018
    gigi74
    autor

    Velmi dakujem za Vase mile komentare 😘
    Na vrch torty som pouzila swiss buttercream. Je chutny a dobre sa s nim pracuje.

    3. jan 2018

    @gigi74 podelis sa o rcp a postup na ten krem? Dakujem

    3. jan 2018

    Nadherna torta, klobuk dole.. Krasna, cista praca.. 👌

    3. jan 2018

    @gigi74 Nádherná a krásne si krém zarovnala, ja na tom musím ešte popracovať. Dobre sa robí, že? Ja už len ten chcem robiť. 🙂 A všetkým chutí. A recept na dobošku by si mi napísala do správy? Ďakujem 🙂

    3. jan 2018
    gigi74
    autor

    @ddaassuullaa Jasne, nie je problem poslat recept 🙂
    3 velke vajecne bielka
    170 g praskoveho cukru
    145 g masla
    1/2 PL vanilkoveho extraktu
    Nad parou vymiesat cukor s bielkami, pokial sa cukor nerozpusti. Potom slahat mimo ohna do vychladnutia. Nakoniec zaslahat postupne maslo a extract
    Nech sa dari 🙂

    4. jan 2018
    gigi74
    autor

    @konicka Dakujem. Trosku som sa ho bala, ci bude chutit. Ale ten krem je chutny a aj dobre sa s nim pracuje.
    Recept na dobosku mam doma, tak vecer ti ho poslem 🙂

    4. jan 2018

    @gigi74 veeelka vdaka. Strasne som zvedava.😍

    4. jan 2018