gabikaekostyle
    31. mar 2016    Čítané 8x

    Ing. Gabriela Ciglanová - EKOSTYLE

    Náš obchod sme založili preto, aby sme vám priniesli odevy z biobavlny. Bavlny tak hebkej, že pohladí vašu pokožku. Je pestovaná a spracovaná bez použitia pesticídov a ďalších syntetických chemikálií. Takto pestovaná bavlna je jemná k vašej pokožke a chráni našu planétu. Farmári pestujúci biobavlnu sa nemusia obávať vážneho poškodenia zdravia, ako je to pri pestovaní bežnej bavlny.

    V našom obchode ponúkame oblečenie z prírodnej bavlny, bez akýchkoľvek úprav, bielenia alebo farbenia. Ponúkame ju iba vo farbách, v akých prirodzene rastie, teda v prírodnej a pre niektorých možno prekvapivej hnedej a zelenej. Všetko oblečenie je mimoriadne vhodné pre alergikov a ekzematikov, a samozrejme pre všetkých ekologicky cítiacich ľudí.

    Všetko nami ponúkané oblečenie je šité na Slovensku. Pri každom oblečení uvádzame, aké certifikáty boli udelené látke, z ktorej je oblečenie ušité. Všetky nami používané látky sú zo 100% biobavlny, bez použitia elastanu a iných prímesí.

    Farby, ktoré používame na maľovanie motívov na oblečenie sú taktiež ekologické a neobsahujú žiadne ťažké kovy, ani inak škodlivé látky. Sú založené na vodnej báze a teda sa pri nich nepoužívajú ani žiadne riedidlá. Takto podporujeme to, aby naše oblečenie bolo ekologické a nedráždilo ani citlivú pokožku alergikov.

    Pri šití využívame bavlnou obalené nite a saténové textilné štítky, aby odevy boli čo najšetrnejšie k vašej pokožke.

    Pokiaľ máte na oblečenie špecifické požiadavky, kontaktujte nás a urobíme všetko pre to, aby sme vám vyhoveli.

    gabikaekostyle