foxylady13
10. jún 2018
188 

Malý veľký zázrak menom Linola 🙂

Testovačka je za nami, už mal tento článok a recenzia uzrieť svetlo sveta pred týždňom, ale ako sa mi poslednú dobu v tomto darí, tak som na to zasa zabudla :D Resp. aj som už mala všetko pripravené, ale opäť ma niečo vyrušilo, alebo niekto a Veronika to už vypustila z hlavy :D Ale iné som chcela...

Zapojila som sa do testovačky Linola produktov, keďže som chcela vyskúšať, či už konečne najaký krém na suchú, citlivú a atopickú pokožku naozaj pomôže. Lebo doteraz som sa nepresvedčila a to-čo sme poskúšali, tak 0 bodov. Človek už nedúfa a tak isto som veľa neočakávala ani tentokrát.

Začali sme teda testovať a krémovať s Linola Lotion, je to telové mlieko na starostlivosť o pokožku celého tela, určené pre bábätká, deti i dospelých. Krémovala som Amiu, ktorá má atopický ekzám, vždy večer po kúpaní. Konzistencia telového mlieka je veľmi príjemná, ľahko rozotierateľná a rýchlo vstrebateľná. Aj keď sa slečna nerada krémuje, dali sme to síce s protestami každý deň, ale dali. Pokožka bola následne po nakrémovaní vláčna a hydratovaná, vôbec nie mastná.

Linola Lotion obsahuje hodnotný olej z požltu farbiarskeho ( https://cs.wikipedia.org/wiki/Sv%C4%9Btlice_barv%C3%AD%C5%99sk%C3%A1 ), ktorý je bohatý na kyselinu linolovú - prirodzenú stavebnú súčasť zdravej pokožky.

Linola Lotion normalizuje obsah tuku a vlhkosti v pokožke a zabraňuje vysychaniu, zanecháva pokožku vláčnu a hydratovanú, zmierňuje pocity napätia a svrbenia.

Fotky Aminkinho bruška, rúk, zadnej strany nôh, najmä v záhyboch nemám, nakoľko som mala mobil v oprave a fotky sa nepodarilo zachrániť, ALE!

Samozrejme, že pri atopickom ekzéme sa musí dodržiavať aj strava, aby sa to držalo ako tak na uzde. Krémujeme cca 2 či 3 týždne a ona už nemá ANI JEDEN suchý fľak na tele!!! A to myslím seriózne vážne teraz!

Som naozaj šťastná a určite všetkým s podobnou problematickou pokožkou odporúčam Linolu vyskúšať, aby sa sami presvedčili. Za skúšku nedá nikto nič a keď to má takto pomôcť, tak parááááda.

My sa určite chystáme vyskúšať aj ostatné Linola produkty, napríklad Linola Shower and Wash - sprchový a umývací gél na ruky, telo i tvár, Linola Lotion light - ľahké telové mlieko na starostlivosť o suchú a citlivú pokožku celého tela - ideálne najmä v prípade teplého počasia a vysokej vlhkosti vzduchu, Linola Face - krém an každodennú starostlivosť o suchú a citlivú pokožku tváre, Linola Hand - krém na veľmi suchú, hrubú a popraskanú pokožku rúk, Linola šampón - jemný a nedráždivý šampón a Linola Sun Lotion SPF50 - slnečná ochrana pre veľmi citlivú pokožku.

Viac info o jednotlivých produktoch nájdete na:

www.linolapredeti.sk

www.linola.sk

Foxylady13 ODPORÚČA značku LINOLA :D

#test_linola2

#recenzia

Kupim.aj v lekarni.prosim?

11. jún 2018

@ella87 urcite ano😉

11. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli