11 / 630
    Torta č.11, čoko korpus, malinový a čokoládový pudingový krém, malin, ganache, 4,2 kg
    flafly
    autor
    27. mar 2016
    flafly
    autor
    27. mar 2016
    flafly
    autor
    27. mar 2016
    flafly
    autor

    Foto v reze spodne poschodie

    27. mar 2016

    Aj si prosim ta nejako vystuzila ten spodny rez prosim ta? Robim casto nahe torty a len teraz prvy krat sa chystam urobit poschodovu malej na narodeniny a bojim sa aby sa mi to neprepadlo 😞

    26. aug 2016
    flafly
    autor

    @nikushka12 no treba určite vystužiť. Neprepadne sa, ale môže vrchný korpus veľmi tlačiť na spodný a akoby vytláčať zo spodného krém. Vystrihni si z kartónu kruh - priemer vrchného poschodia, možno o pol centimetra menší. Obal ho do potravinárskej fólie. Do stredu spodného korpusu strč 5-6 slamiek, rozlož ich do kruhu, aby sa potom mala kde rozložiť váha vrchného korpusu, do slamiek vlož špajdle a zrež na výšku korpusu. Potom už len polož na výstuž ten obalený karton a na to vrchný korpus.

    26. aug 2016

    @flafly dakujem pekne za rady. Nejako takto som to aj planovala len som spekulovala nad tym kartonom ale potravinarska folia ma vobec netukla 😊 presne toho sa nakviac bojim aby sa mi plnka nevytlacala von. No snad to dobre dopadne 😊 este raz dakujem za radu 😉

    26. aug 2016