1 / 1

    Ja som z tych horsich.Nic😁

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @amel nevadí, tiež by som nepiekla, keby neposlal po deťoch misku čerešní. A ani nie je pre koho, všetkých mám cez víkend mimo. Porozdávam. 😁😁

    24. jún 2023

    Nič 🤣 celý víkend pracujem celý deň tak sa nenudím

    24. jún 2023

    Ja sa pripajam k NIC 😉 ale z tvojho by som ochutnala

    24. jún 2023

    Zas bublanina😳

    24. jún 2023

    Ja som urobila tiramisu

    24. jún 2023

    @martinkatinka uplne suhlasim❤️

    24. jún 2023

    Nic , ale keď vidím tvoj koláčik, čerešne mám , na obed ideme do reštaurácie , tak aspoň ten koláč by som mohla večer urobiť . Taku chuť sú mi spravila 😍

    24. jún 2023

    Ja budem zajtra piecť ribezlovy s tvarohom.

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @ikuska27 mňam!

    24. jún 2023

    A ja vlastne idem krstniatku gratulovat, tak si dam kusok torty. Ja som vlastne len "ponozkovu tortu" urobila 😆

    24. jún 2023

    @zefyra prosím nehodis recept mám plno ríbezlí.

    24. jún 2023

    @mimcak recept som našla na Google, nemám žiadny overený.

    24. jún 2023

    @zefyra nevadí idem kuk, minule som tento robila, výborný bol, lebo mne bublanina nechuti. https://dobruchut.aktuality.sk/recept/35359/fot...

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @mimcak vieš čo, robím kysnuté už odoka, ale rob takto: necelé kilo múky ak chces tiež na 2 plechy, to je cca 800 g múky dala som hladkú a polohrubú cca pol na pol... 80 g kryštálového cukru, 100 g masla, 1 vacsie vajce, kávovú lyžičku soli a kvások zo 4 dcl mlieka a 30 g droždia. Hodinu necháš kysnúť. Rozdelis na polovicu a vyvaľkaj na papier na pečenie. Poukladaj husto ovocie, posyp škoricovým cukrom (vanilkovým) a posyp posýpkou. Tu spravíš odoka. Koľko detskej krupice, toľko cukru a maslo pridávaj k tomu, aby ti vznikla taká nehomogenna hmota - mrvenica. Posypes ňou kolace. Daj do vyhriatej rúry na 180 stupňov a peč cca 30 min. Keď je vychladený, môžeš poprasit práškovým cukrom ..

    24. jún 2023

    @martinkatinka jej to je aký super nápad. Ponožiek nikdy nie je dosť. 😉

    24. jún 2023

    @markaterka tychto je 18, kedze ma 18 rokov 😆 ale robievam taketo torty zo vselicoho, hlavne uzitocneho... Raz som davala na 18-tku tofiffe, ale vybrala som cukriky a dala 1€ mince, voslo ich tam presne 18

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @martinkatinka to je suprový nápad 🙂

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @0silvia0 a akú ju máš vysokú 👍 .. tiež som ju robila pred týždňom, stará dobrá klasika 😎

    24. jún 2023

    Som "napiekla" 😁

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @maca1984 vyzeraju prudko jedlo 🤤🤤🤤

    24. jún 2023

    @fineta ďakujem 😊

    24. jún 2023

    U nas budu po sto rokoch jeze🙂

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @ivkasolteska ježe zbožňuje môj muž 🤩

    24. jún 2023

    @fineta ja som upiekla na tento týždeň tortu slahackovo tvarohovu s 3 druhmi ovocia 🙂 teraz máme veľa ovocia, tak z 1 kg urobim džem, niečo zamrazim a niečo možno použijem do nejakého koláča alebo sa len tak zje

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @bessie12 tak toto je už iný level cukrarskeho remesla... 🥹 Krásna! 🤍

    24. jún 2023

    @fineta som taky cukrár amatér 😅 takze stále to v takej amatérskej úrovni, ale chutovo bola vyborna. Baví ma skúšať nové a nové veci v tejto oblasti 🙂

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @bessie12 verím ti. Mňa to veru tiež baví.

    24. jún 2023

    u nás dnes čerešňový z kyslého mlieka s posýpkou , ale nieje taká pekná ako tvoja... @fineta

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @elisebah91 nevadí, koláčik je isto výborný. Zvyknem aj do bábovky namiesto mlieka pridať acidko.

    24. jún 2023

    Jahodový koláčik s posýpkou 🍓🍓🍓

    24. jún 2023

    @maca1984 mňaaam 👌 mòžem poprosiť recept? Ďakujeeem

    24. jún 2023

    @januska02964 to je obyčajná piškótová smotanová "torta" v pohároch.
    Ale ak treba- napíšem.

    24. jún 2023

    @maca1984 poprosím napísať 😁

    24. jún 2023

    @januska02964 tak na tieto 4 poháre...
    5 kyslých smotán.
    2 a pol smotany si vymiešam s 2 a pol balíčkom vanilkového cukru, trošku práškového cukru (podľa chuti)
    Na dno pohára vrstva smotany, na to piškóty, vrstva smotany,ovocie, piškóty.
    Tmavá vrstva - zasa 2 a pol kyslej smotany, 2 a pol bal.vanilkového cukru, trošku práškového cukru, granko alebo kakao a vymiešať.

    24. jún 2023

    @maca1984 ďakujem pekne ♥️

    24. jún 2023

    @januska02964 za máličko 😘

    24. jún 2023

    @fineta jahodové tiramisu nestihla som ani odfotit 🙂

    24. jún 2023
    fineta
    autor

    @luccija niet divu.. veľmi obľúbená maškrta aj u nás 👌

    25. jún 2023