Lidl "kvalita", za rozumnu cenu. Pre info, cca polovica hmotnosti zemiakov skoncila v komposte. Ani len ten kompost si nezasluzi take daco. Skoda, ze som vzala rovno dve balenia. Pestovatel Agromacaj nech sa hanbi, ze vobec je schopny zabalit a odoslat do obchodu taketo nieco. Neverim, ze si to tam nik nevsimol. Okradanie ludi v priamom prenose.

    (8 fotiek)

    Ak by to nahodou este niekto nevidel a pouzival tieto vyrobky, odporucam obetovat par minut na zhliadnutie, ktore ovocne kapsicky su nebezpecne.
    https://www.stream.cz/adost/nektere-ovocne-kaps...

    Je mi do plaču, či do smiechu? Alebo je to smiech cez slzy? Sama neviem...kde to žijeme.

    Dnes som prišla do obchodu Fresh, prezrela sortiment bio potravín a dostala záchvat smiechu. 4 maličké bio hruštičky (dĺžky cca 7cm) za 5.68€. To si hovorím, že Slováci sa musia mať fakt super, že si dokážu kúpiť takéto "pozlátené" hruštičky. Pre porovnanie dávam screenshot bio hrušiek z jedného (nie práve najlacnejšieho) anglického obchodu, kde bio hrušky stoja 2.5£...

    (2 fotky)

    Neviem zienky, ci ste to niektora postrehli, ale kto ma autosedacku BeSafe iZi Go X, skontrolujte si seriove cislo. Hlavne, ak pouzivate s isofixom. Od marca ich zvolavaju kvoli bezpecnosti.

    https://www.besafe.com/en/izigox1-recall-uk/