13 / 127
    Kokosky. 8 bielkov, 55 dkg kryš. cukru, 25 dkg kokosu. Všetko spolu miešame nad parou asi hodinu (len varechou, nie mixérom). Potom tvarujeme pyšteky alebo guličky, uložíme na papier na pečenie a pečieme na nižšej teplote (cca 100oC).

    Môžem Vás požiadať o recept? Ďakujem

    16. dec 2012

    @lucialev ahoj. napísala som ho k obrázku. Ja ich po upečení spájam s lineckými kolieskami (džemom a maslovo-kakaovou plnkou) a spodky obaľujem v čokoláde

    17. dec 2012

    Ďakujem, vyzerajú naozaj veľmi chutne🙂

    17. dec 2012

    aj sú 🙂

    17. dec 2012

    ...a treba ich bez prestávky stále miešať hodinu, koľko asi "vydá" z jednej dávky, tak cca?🙂

    18. dec 2012

    nie, netreba v kuse miešať. to len tak občas, nech to všetko do seba prejde. a nech na spodku neprihorí. vyjdú asi tak 2 plechy, podľa toho, aké veľké robíš. a ozaj, po vypracovaní dať rýchlo na plech a do trúby, aby tie bielky tak nestiekli a neboli mazľavé.

    18. dec 2012

    Dík, tak zajtra sa do toho pustím 🙂

    19. dec 2012