evicka231
3. sep 2021
43 

Waterwipes - bez strachu z alergií

Dvojnásobná maminka. Tento titul som získala len prednedávnom a pýšim sa ním hrdo a všade na svete. Okej. Idylka občas pomienie... Poznáte to. Jedno dieťa plače uprostred prechádzky, lebo plienka, druhému hrajú v očiach iskričky. Len čo sa obzriete, ústa a vlastne pol tváre zalepila čokoláda, čosi sa ušlo aj tričku a mláka, ktorej ste sa kočíkom vyhýbali z oblúka, bola pre toho samostatného a občas dokonca neposlušného červíka neskutočným lákadlom. 

Prvá pomoc každej mamy - vlhčené obrúsky. Nosím ich so sebou všade! Nebudeme si klamať. Za obdobie posledných 4 rokov som ich vyskúšala hneď niekoľko. Jedny boli príliš suché, iné príliš drsné. Ďalšie parfumované a zadoček po nich zostával ako obsypaný krupicou. O vlhčených obrúskoch WaterWipes som sa dozvedela až vďaka Modrému koníku a aj vyskúšať ich som mohla práve vďaka spustenému testovaniu. 

Dcérke sa páčili, hoci to na fotke tak nevyzerá! 🙂 Nie som žiadna „biomatka", ktorá odsudzuje chémiu, veď mi robí službu v každodennom živote, ale... Dlho som sa bránila vziať vlhčený obrúsok a utrieť ním bábätku ústočká alebo aj rúčky, ktoré si v nestráženej chvíli ešte mokré a zapenené od obrúska princezná strčí do pusy. Až pri WaterWipes som sa konečne odhodlala. Dôvod je jednoduchý rovnako ako zloženie obrúskov. Dve prírodné ingrediencie - 99,9 % sterilnej vody a kvapku ovocného extraktu z grapefruitových jadierok, z ktorých sú zložené, ma totiž od takéhoto odvážneho činu neodradili. Takže žiadne mydliny či parfémy naozaj nehrozili. A po ich použití teda žiadne červené fliačky, vyrážky, či podráždená jemná pokožka!

Intímna hygiena drobca bez začervenia je tiež super. Navyše sú obrúsky skutočne dostatočne navlhčené, čo uľahčuje použitie naozaj na najrôznejšie účely. Kým som z inej značky musela použiť obrúskov viac, WaterWipes sa stali skvelými pomocníkmi bez plytvania. Majú jemný povrch, skvelú štruktúru, sú dostatočné hrubé, zároveň sa netrhajú, takže majú viac parametrov, ktoré ma o ich kvalite rozhodne presvedčili. 

Nosili sme ich so sebou všade. 🙂 

Čo však musím podotknúť je, že mi trochu nevyhovovalo ich otváranie. Občas mám plné ruky práce a tak je mojím veľkým pomocníkom starší synček (takmer 4 roky). Áno, práve ten s tou zalepenou pusou od nanuku, a on otváranie vôbec nezvládol, veď občas som naň potrebovala dve ruky aj ja. Namiesto rýchlej pomoci pribehol s balením s prosbou: „Mamka, otvor!"

Okej, ani to by nemuselo byť kritérium pre skonštatovanie, že nám otváranie „nevoňalo" ibaže... V noci a potme mi veľmi vyhovujú balenia, z ktorých po vybratí obrúska automaticky aspoň kúsok vytŕča ďalší a tak nemusím šušťať a šramotiť pri uchu bábätka, kým vydolujem potrebné množstvo. Možno práve vyššia vlhkosť obrúskov tiež spôsobila, že zostávali „veľmi na sebe" a teda, keď som už dolovala, vybrala som opakovane hneď niekoľko obrúskov naraz. Nie vždy som ich minula. Čo sa teda na jednej strane javí ako výhoda, môže byť pokojne pre niekoho aj nevýhodou. Ak by sa výrobcom podarilo vykúzliť, vyrobiť praktickejšie vyberanie so zachovaním šetrnosti k prírode, budú naozaj top. 

Keďže ich doma naozaj míňam na kilá a otvorené balíčky mám asi v každej miestnosti, kočíku a kabelke, budem musieť zvážiť ich spotrebu - kvôli menej priaznivému parametru - vyššej cene. Za kvalitu si rada priplatím, budú preto súčasťou intímnej hygieny mojej princeznej, a na plytvanie na čistenie čokoládových škvŕn, ulepenej časti nábytku (áno, aj na to všetko sa u nás vlhčené obrúsky používajú a ruku hore u koho nie!) budem používať cenovo menej náročné značky. 

Keďže som sama silnou alergičkou, chcem pre svojich „mrňousov" to najlepšie! Koniec koncov, kto nie... 

#test_waterwipes_bio #recenzia #skusenosti_waterwipes39

Začni písať komentár...

Odošli