evaziatkova
31. mar 2016
4 

Www.prettymama.sk

Chcela by som Vám predstaviť novinky na slovenskom trhu, ktoré pre Vás dovážame priamo od uznávaných a certifikovaných francúzskych a anglických výrobcov kvalitnej BIO kozmetiky ktorú nájdete výhradne iba u nás.
Je špeciálne vyvinutá pre tehotné ženy, ktoré chcú účinne predchádzať vzniku strií, alebo zlepšiť vzhľad už popraskanej kože.

Nájdete u nás tiež prírodnú kozmetiku pre Vaše bábätko obsahujúcu výťažky z levandule a harmančeka, ktoré upokoja nie len pokožku Vášho dieťatka, ale pomáhajú mu tiež navodiť pokojný spánok.

Možno Vás zaujíma, prečo by ste mali používať počas tehotenstva BIO kozmetiku:

  • nuž preto, lebo zhruba 90 % všetkých komerčných kozmetických výrobkov obsahuje parabény – silné konzervačné látky, ktoré predlžujú životnosť výrobkov
  • tie bežnou aplikáciou na kožu putujú do krvného obehu a takto sa môžu ľahko dostať aj do plodu matky
  • parabény môžu mať negatívny vplyv na reprodukčnú schopnosť ešte nenarodených chlapčekov, ktorí môžu mať v budúcnosti problémy s plodnosťou

Všetky nami predávané produkty sú bez parabénov, umelých farbív, syntetických vôní a iných toxických zložiek.
Francúzska značka Téane má dokonca svoje vlastné certifikované ekologické plantáže Cassia Alata na Madagaskare, čo znamená, že tieto rastliny, ktoré sú použité ako patentovaná účinná látka v ich výrobkoch sú pestované bez chemických pesticídov a hnojív.

Verím, že tak ako mňa, aj Vás očaria naše produkty ich BIO čistotou, jemnou prírodnou vôňou a kvalitou, vďaka ktorej s nimi budete nadmieru spokojná.
Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať, veľmi rada na ne odpoviem.

Začni písať komentár...

Odošli