106 / 184
    jahody vo vlastne šťave

    super 🙂 ako to robíš? vrstva jahôd vrstva cukru?? ja som doteraz zavárala klasicky, a neviem prečo, ale kazili sa.... toho roku chcem vyskúšať takto-vo vl. šťave 🙂

    2. jún 2014

    robila som tiez prvy krat lebo vzdy sa mi tiez kazia.od oka som jahody zasypala krystalovym cukrom.na druhy den som dala do poharov aj so stavou a lyžičku rumu a zavrela.sterilizovala asi 15 minut.tiez som zvedava co z toho bude.

    2. jún 2014

    vyskúšam aj ja, deti to maju radi na puding 🙂

    2. jún 2014

    Ahoj 🙂 no ako jahody u teba? ja som dnes svoje vyhodila :( Zo siedmych fliaš mi ostala jedna. Tak som prišla na to, že bez chémie to asi s jahodami nepôjde :(

    30. jún 2014

    @siika som mala na skusku 3 a jeden zjedeny a ostatne dobre...

    1. júl 2014