@megan1 1 cibula,1-2 cvikle,2-3 zemiaky,olej,maslo,bobkový list,sol,korenie.vodu alebo vývar.
na oleji opražíme cibulu,pridáme nakrajané zemiaky a cviklu a restujeme.potom podlejem,osolíme,okoreníme,dáme bobkový list a varíme kým sa zemiaky a cvikla rozvaria.ak je to už uvarené vybarieme bobkový list a polievku rozmixujeme
Ahoj, super receptík.Akým korením to prosím ťa dochucuješ?
Ďakujem,isto vyskúšam?Vždy máš takú nádhernú farbu polievočky?Ja keď dám uvariť cviklu, zostane mi taká bez farby ☹
Na tom tanieri je smotana ci? 🙂 je to tam nevyhnutne alebo to tam da dobru chut? 🙂
Dakujem 🙂 lebo na nete som nasla aj recepty kde sa dava smotana, ale skusim vasu verziu 😉
a receptik? 🙂