icon
29 / 184
Domáce bryndzové pirohy s rožkov
avatar

das mi prosim ta receptik? dakujem 🙂 vyzera vynikoš 🙂

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

aké robíš cesto? a plnené sú na slano? inak mňam vyzerajú super!!!

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

@sunshine85 3rožky namočime do mlieka.ked su mäkké vyžmýkame,pridáme k nim 1 vajce,sol,polobrubu muku-aby vzniklo nelepive cesto-neviem kolko som dala.premiešame.(mne zostali zemiaky zo včera tak som dala aj tie.ale inak tam nejdú). na pomučenej doske si vyvalkáme cesto,naplnime plnkou-uvarené rozpučene zemiaky a bryndza,sol.preložíme a okraje pritlačíme prstami alebo vydličkou.dáme do vriacej,osolenej vody. varíme asi 2-3min.podávame s opraženou cibulkou a slaninou a na vrch som dala bryndzu zmiešanú so smotanou.

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

@danus115 bryndzove ale mozu byt aj na sladko

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

@erika1111 robievam pirohy ale zatiaľ som len na sladko a zo zemiakového cesta.. vyskúšam niekedy aj tieto tvoje..

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

@danus115 je to rychlejsie a su velmi dobre.na prvy krat super:P

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

dakujem. len budem mat asi problem odhadnut spravne mnozstvo ingrediencii.

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

@erika1111 tak to áno, lebo kým sa mi uvaria zemiaky, kým ich obielim a porajbem tak koniec 😀 budúci týždeň spravím tieto, aj snúbencovi budú určite chutiť 😉

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

@sunshine85 skus 200-300 g muky.nesmie sa ti lepit na ruky

Odpovedz
12. mar 2013
avatar

takyto recept som este nevidela...nepocula..urcite vyskusam,,DAKUJEME

Odpovedz
24. mar 2013
avatar

@grigermari vyskusaj.je to rychle...ja milujem bryndzove pirohy a tieto boli sup sup

Odpovedz
24. mar 2013
avatar

Ja robim len rožky namočene vo vode vyžmýkam a pridam polohrubu múku, z toho cesta robím aj šuľance aj slivkove gule 🙂

Odpovedz
16. júl 2017