aké robíš cesto? a plnené sú na slano? inak mňam vyzerajú super!!!
@sunshine85 3rožky namočime do mlieka.ked su mäkké vyžmýkame,pridáme k nim 1 vajce,sol,polobrubu muku-aby vzniklo nelepive cesto-neviem kolko som dala.premiešame.(mne zostali zemiaky zo včera tak som dala aj tie.ale inak tam nejdú). na pomučenej doske si vyvalkáme cesto,naplnime plnkou-uvarené rozpučene zemiaky a bryndza,sol.preložíme a okraje pritlačíme prstami alebo vydličkou.dáme do vriacej,osolenej vody. varíme asi 2-3min.podávame s opraženou cibulkou a slaninou a na vrch som dala bryndzu zmiešanú so smotanou.
dakujem. len budem mat asi problem odhadnut spravne mnozstvo ingrediencii.
@sunshine85 skus 200-300 g muky.nesmie sa ti lepit na ruky
takyto recept som este nevidela...nepocula..urcite vyskusam,,DAKUJEME
@grigermari vyskusaj.je to rychle...ja milujem bryndzove pirohy a tieto boli sup sup
Ja robim len rožky namočene vo vode vyžmýkam a pridam polohrubu múku, z toho cesta robím aj šuľance aj slivkove gule 🙂
das mi prosim ta receptik? dakujem 🙂 vyzera vynikoš 🙂