87 / 184
    parížske rožky-ešte bez čokolády

    wow super ... mne sa nikdy nepodaria ko frasa :((( nikdy :(((((

    15. mar 2013

    @monika15 mne sa tiez vzdy neporadi plnka,ale uz si ju dam nachvilku do chladnicky a lepsie sa s nou robi

    15. mar 2013

    @erika1111 mne spodok :( vraj mam zlu muku... uz som sa radila na peceni :(((
    bud je mokre alebo zhori :((( ble

    15. mar 2013

    @monika15 CESTO-20dkg práškového cukru,20dkg mletých orechov,1vajce- dobre rozmiešať.tvarujeme rožky alebo ja som si vyvalkala a vykrajovala formičkou v tvare rohlika.Pečieme v mierne vyhriatej rúre do bleda asi na 110 -120 stupnov asi 30minút
    KRÉM-3dcl mlieka,3PL polohrubej múky,vanilkový cukor-urobime si puding.necháme vychladnúť-zatiaľ si vymiešame 20dkg práškového cukru a 20dkg Hery-do vychladnuteho pudingu dame heru s cukrom..krém je dobre si dať aspon na 10minut do chladnicky.striekame vrecuškom na upečene cesto..potom uz len namačame do čokolady

    15. mar 2013

    @erika1111 dakujem !!!

    15. mar 2013

    @monika15 niet zaco.ten spodok je troska tvrdsi ale tym kremom zmäkne.u nas ani nestihne🙂))

    15. mar 2013

    @erika1111 dakujem vyskusam 🙂

    15. mar 2013

    @monika15 daj vediet ci sa vydarili?

    15. mar 2013
    15. mar 2013