
87 / 184
parížske rožky-ešte bez čokolády
erika1111
autor@monika15 CESTO-20dkg práškového cukru,20dkg mletých orechov,1vajce- dobre rozmiešať.tvarujeme rožky alebo ja som si vyvalkala a vykrajovala formičkou v tvare rohlika.Pečieme v mierne vyhriatej rúre do bleda asi na 110 -120 stupnov asi 30minút
KRÉM-3dcl mlieka,3PL polohrubej múky,vanilkový cukor-urobime si puding.necháme vychladnúť-zatiaľ si vymiešame 20dkg práškového cukru a 20dkg Hery-do vychladnuteho pudingu dame heru s cukrom..krém je dobre si dať aspon na 10minut do chladnicky.striekame vrecuškom na upečene cesto..potom uz len namačame do čokolady
Odpovedz
15. mar 2013
wow super ... mne sa nikdy nepodaria ko frasa :((( nikdy :(((((