icon
87 / 184
parížske rožky-ešte bez čokolády
avatar

wow super ... mne sa nikdy nepodaria ko frasa :((( nikdy :(((((

Odpovedz
15. mar 2013
avatar

@monika15 mne sa tiez vzdy neporadi plnka,ale uz si ju dam nachvilku do chladnicky a lepsie sa s nou robi

Odpovedz
15. mar 2013
avatar

@erika1111 mne spodok :( vraj mam zlu muku... uz som sa radila na peceni :(((
bud je mokre alebo zhori :((( ble

Odpovedz
15. mar 2013
avatar

@monika15 CESTO-20dkg práškového cukru,20dkg mletých orechov,1vajce- dobre rozmiešať.tvarujeme rožky alebo ja som si vyvalkala a vykrajovala formičkou v tvare rohlika.Pečieme v mierne vyhriatej rúre do bleda asi na 110 -120 stupnov asi 30minút
KRÉM-3dcl mlieka,3PL polohrubej múky,vanilkový cukor-urobime si puding.necháme vychladnúť-zatiaľ si vymiešame 20dkg práškového cukru a 20dkg Hery-do vychladnuteho pudingu dame heru s cukrom..krém je dobre si dať aspon na 10minut do chladnicky.striekame vrecuškom na upečene cesto..potom uz len namačame do čokolady

Odpovedz
15. mar 2013
avatar

@erika1111 dakujem !!!

Odpovedz
15. mar 2013
avatar

@monika15 niet zaco.ten spodok je troska tvrdsi ale tym kremom zmäkne.u nas ani nestihne🙂))

Odpovedz
15. mar 2013
avatar

@erika1111 dakujem vyskusam 🙂

Odpovedz
15. mar 2013
avatar

@monika15 daj vediet ci sa vydarili?

Odpovedz
15. mar 2013
avatar
Odpovedz
15. mar 2013