14 / 60
    Kapustník :)

    vyzerá prudko jedlý, môžeš sem napísať recept? Ďakujem

    13. feb 2016

    @timea7 750 g kyslá kapusta
    1 ks vajce
    1/2 pohárov mlieko
    soľ
    1 balíček prášok do pečiva
    múka polohrubá
    1 PL maslo
    6 strúčikov cesnak
    olej na potretie
    tuk na vymastenie
    Kapustu nadrobno pokrájame a preložíme do misy. Pridáme k nej vajce, mlieko, olej, soľ, prášok do pečiva a toľko múky, aby vzniklo mäkké cesto. Cesto preložíme na vymastený plech a navlhčenou rukou ho roztlačíme po plechu.
    2.
    Vrch cesta potrieme olejom a dáme na 45 minút piecť do rúry vyhriatej na 180 °C. Po upečení vyberieme z rúry a ešte horúci koláč potrieme rozpusteným maslom, v ktorom sme rozmiešali prelisovaný cesnak. Necháme mierne vychladnúť a nakrájame na kocky 🙂 🙂

    16. feb 2016

    Veľmi pekne ti ďakujem, si milá, že si to sem napísala.

    16. feb 2016

    @eninka27 tak kapustičku my môžeme- skúsim aj ja 🙂

    17. feb 2016

    @kika0810 treba skusiť, vyborny je 🙂

    17. feb 2016