200g pohánkovej múky 50g cicerovej múky (ak nemáš cícerovú pridaj viac pohánkovej, nemusí byť cícerová ja som skúšala ) 180 ml vody (vodu pridávam pomaly, aby som odhadla štruktúru halušiek, teda ani riedke ani príliš tuhé) štipka soli
Omáčka 1bal. čerstvého špenátu (250g) 1 ks cuketa 1ks menšie jablko alebo 1/2 väčšieho 1čl soli, koreniny 1-2 strúčiky cesnaku
Recept:
200g pohánkovej múky
50g cicerovej múky (ak nemáš cícerovú pridaj viac pohánkovej, nemusí byť cícerová ja som skúšala )
180 ml vody (vodu pridávam pomaly, aby som odhadla štruktúru halušiek, teda ani riedke ani príliš tuhé)
štipka soli
Omáčka
1bal. čerstvého špenátu (250g)
1 ks cuketa
1ks menšie jablko alebo 1/2 väčšieho
1čl soli, koreniny
1-2 strúčiky cesnaku