4 / 221
    http://www.bonvivani.sk/recepty/ovocna-koza

    toto nepoznam, ale ze vubec, k cemu to je dobre? a z ceho to je?

    2. aug 2013

    @strihalka je to z cisteho ovocia a je sa to, bud priamo, alebo aj pouziva ako ozdoba na torty a podobne.. ;)

    3. aug 2013

    ahoj, mozem poprosit recept a postup prosim

    3. aug 2013
    3. aug 2013

    robila som to ....bola sice tmavsia ako tuto..ale fajnovaaa!!!

    3. aug 2013

    @grigermari ja sa toho neviem dojest! nedajboze si zobrat celu davko do postele k filmu, ani neviem jako a vsetko zjem 🙂

    4. aug 2013

    @embabuli poznam to🙂)btw to je tvoja web stranka??dnes rano som podla nej robila guacamole a je supeer..aj MM chutilo a on avokado velmi nemusi!!!DAKUJEM za link!!!

    4. aug 2013

    @grigermari taka nasa webstranka 🙂 Moj muz je sikula programator, tak povodne som davala recepty ja take zdravsie modernejsie a moja mama osvedcenu klasiku... a teraz sa k nam pridavaju dalsie dievcata, co nemaju blog a chcu sa niekde pochvalit dobrymi receptami... Hlavne mame na webe srandu a hrame sa s tym furt jak s miminkom, aby bol web co najlepsi 🙂

    4. aug 2013

    no to vyzera super.

    7. sep 2013

    :-O zaujimave

    19. sep 2013

    uha, 9 hodin na 80 stupnov? By som sa bala, ze mi truba zhori 😀

    22. máj 2014