@jinxixi23 rado sa stalo ;) ono tie miery surovin su orientacne, lebo predsalen kazde vajco je ine 🙂 Mala by byt konzistencia cesta trocha hustejsia ako ked robis piskotovy korpus klasicky.. Urcite budu nadychanejsie, ak pouzijes obycajny cukor alebo kypriaci prasok do peciva (smamozrejme bez fosfatov)...ja som prave chcela skusit taketo velmi zdrave 🙂 A tiez..nedavaj cesto ziadnym modernym nandavatkom, ale potrap sa a prstom zhrn kazdu piskotku lyzickou ;)
@embabuli vypadajú super, vďaka za recept...určite vyskúšam a aj iné mňamky od vás zo stránky http://www.bonvivani.sk/ 🙂
krásné album, mockrát jsem polkla naprázdno 🙂 díky za inspiraci
boze toto som hladala a ty si to sem hodila...neskutocna vdaka...piskoty kupujeme len v polskom shope a nie vzdy ich tam maju...no odteraz ich budem robit doma 🙂 uz len dufat, ze sa podaria 🙂 dakujem za link