Tekvičiak- hrnček špaldovej celozrnnje múky-hrnček celozrnnje jačmennej múky- hrnček ovsenných vločiek- 1 čl vínneho kamena4 pl trst- cukru- 2 nastruhané mrkvy2 nastrúhané jablká1/2 balíčka drožidia100 ml nadobka tekvicového maslavoda - odhadom - dat teplu vodu aby droždie pekne pracovalosmile – emotikon
- vody priliat tak, aby bolo ceto polohusté - stale sa dalo liat, ale bolo kompaktnejšie
piekla som v bochničkovej forme na 180 °C 20 minut
Tekvičiak
- hrnček špaldovej celozrnnje múky
-hrnček celozrnnje jačmennej múky
- hrnček ovsenných vločiek
- 1 čl vínneho kamena
4 pl trst- cukru
- 2 nastruhané mrkvy
2 nastrúhané jablká
1/2 balíčka drožidia
100 ml nadobka tekvicového masla
voda - odhadom - dat teplu vodu aby droždie pekne pracovalo
smile – emotikon
- vody priliat tak, aby bolo ceto polohusté - stale sa dalo liat, ale bolo kompaktnejšie
piekla som v bochničkovej forme na 180 °C 20 minut