96 / 503
    Rizoto - 1 porcia: 50 g surovej natural ryže, 100 g koreneného mäska, nastruhana mrkva, nejmno pomletý karfiol, na drobné kusky pokrajana brokolica, 10 g kukurice, 2 jarné cibulky

    aj toto rizoto Ťa poprosím postup, lebo mne sa nikdy nepodarí takéto, vždy mám zlepené:(Ďakujem🙂

    5. jan 2015
    elly753
    autor

    @bellss natural ryžu uvariť tak ako som písala - ak si nie si ista tak si najprv skus kupit tu natural ryžu lagris, vo varných sačkoch a ovar presne pdola navodu,,, ja som sa naučila na nej variť naturalku 🙂 ak varíš tu v sačku varnom tak v druhom hrnčeku si uvar najemno nakrájanu brokolicu, na ryžu pomletý karfiol (proste ho zomelies v kuchynskom mixeri, alebo ak nemas tak ho rozober na miniružičky daj do hlbokej šálky a ponomrým mixerom ho rozomel - vyzerá to akoby bol pomletý na ryžu 😉) mrazenu kukuricu som preliala horucou vodou, nastruhala som si mrkvu
    - uvarenu brokolicu, pomletý karfiol, prehriatu kukuricu a nastruhanu čerstvu mrkvu som potom primiešala k uvarenej ryži a pridala som osmahnuté kuracie masko (okorenila som ho korením natur podravka kuracie maso)
    ak máš rada hríby, tak is kludne prihod aj udusené alebo osmahnuté šampinony (moc neodporučam používať tie sterilizovane, maju vela kalorii narozidel od tých surových, ktoré si sama spracuješ 😉 )

    5. jan 2015

    @elly753 Ďakujem🙂

    6. jan 2015