zemiaky nakrajame na osminky, okoreníme, osolíme a dáme podusit na panvicu do mäkka rúru vyhrejeme na 180 °C - syr potrieme troškou oleja a posypeme grilovacím korením - nachystáme si do alobalu nakrajanu cibulu posypanu korením, na nu uložíme pripravený camembert - zabalíme do alobalo a dáme do rúry zapiect na 10 minut, aby sa syr prehrial, jemne zmäkkol, ale aby sa zasa vyslovene neroztekal
- nastruhame si jablko - na hrubšie a mrkvu najemno a zmiešame - hotové za 20 minut 🙂
Prosím ťa nemáš skúsenosť, či je takto spravený syr dobrý aj na druhý deň? keď si ho pripravím večer a mám ho na druhý deň na obed. Či nie je gumený alebo tvrdý...
1 camembert 80g
120 g zemiakov
1/2 cibule
1 stredná mrkva
1/4 jablka
korenie podla chuti
zemiaky nakrajame na osminky, okoreníme, osolíme a dáme podusit na panvicu do mäkka
rúru vyhrejeme na 180 °C - syr potrieme troškou oleja a posypeme grilovacím korením - nachystáme si do alobalu nakrajanu cibulu posypanu korením, na nu uložíme pripravený camembert - zabalíme do alobalo a dáme do rúry zapiect na 10 minut, aby sa syr prehrial, jemne zmäkkol, ale aby sa zasa vyslovene neroztekal
- nastruhame si jablko - na hrubšie a mrkvu najemno a zmiešame
- hotové za 20 minut 🙂