8 / 31

    prosim Vas táto torta je zložitá? chystá, sa prvýkrát piect tortu a táto vyzerá velmi dobre...

    23. sep 2014
    elad7
    autor

    @silvinaka nie je zlozita, mramorovy korpus a cokoladova plnka aj ozdoba zo zvysku plnky. To bola prave taka rychlovka

    23. sep 2014

    aj najdem niekde presny recept...ste zlatá., dakujem

    23. sep 2014
    elad7
    autor

    @silvinaka aku velku formu mas ?

    23. sep 2014

    @elad7 priemer 24cm

    23. sep 2014
    elad7
    autor

    @silvinaka korpus .... rozdelit 5 vajičok, bielka vyslahat do tuha, pridat 5 lyzic kr cukor a slahat dalej potom pridat 5 lyzic muky a jemne zamiesat uz iba metlickou neslahat. Cesto rozdelit priblizne na polovicu, do jedneho pridat cca rovnu lyzicu kakaa a zamiesat. Do formy dat na dno papier na pecenie a boky nepotierat. Do stredu formy dat lyzicou z bieleho cesta na to lyzicu tmaveho a takto striedat az sa vsetko cesto minie. Peciem pri teplote 170 stupnov 45 min az jednu hodinu. Hotovy korpus necham trocha vychladit, potom nozom obrezem boky , otvorim rafik a vyklopim.

    23. sep 2014
    elad7
    autor

    @silvinaka zabudla som po pridani cukru a asi 7 minutovom slahani pridas zltka preslahas to a potom muku

    23. sep 2014
    elad7
    autor

    @silvinaka plnka - uvaris tri cokoladove pudingy a 150 g cukru vychladis a preslahas mix. Vyslahas 200 g masla ma mat izbovu teplotu, pridas rozpustenu a vychladenu coko 200 g. Do tohto cokoladoveho masla pridavas po lyziciach puding a slahas. Mnam

    23. sep 2014
    elad7
    autor

    Korpus rozrezes na dva alebo tri platy a plnis , pozeram, že som dala do plnky aj jahody alebo mozes banany

    23. sep 2014

    @elad7 tak toto bol postup presne premna...dakujem krasne, hadam sa podari 🙂 ešte sa spytam tie tri čoko poudingy normlane v liter a pol mlieku uvarim...?

    23. sep 2014
    elad7
    autor

    @silvinaka nie, staci liter aby boli hustejsie

    23. sep 2014

    @elad7 velke dakujem.... 🙂

    23. sep 2014