podrobné zloženie z etikety:
BAGETA PŠENIČNÁ 40,2 %
pšeničná múka
voda
rastlinný olej
stabilizátor E 412 (guarová guma)
pšeničný lepok
dextróza (t. j. glukóza)
emulgátor E 332 (citrany draselné)
enzýmy
látka na zlepšenie vlastností múky E 300 (kyselina askorbová, t. j. vitamín C)
čerstvé droždie
jedlá soľ
DEBRECÍNSKA LAHôDKA 23,8 %
mäso z bravčového stehna
voda
jedlá soľ
cukor
laktóza
stabilizátory:
E 450 (difosforečnany)
E 451 (trifosforečnany)
E 452 (polyfosforečnany)
antioxidanty:
E 301 (askorban sodný)
E 331 (citrany sodné)
regulátor kyslosti E 500 (uhličitany sodné)
šunková aróma
farbivá:
E 160b (annato)
E 127 (erytrozín)
zahusťovadlo E 415 (xantánová guma)
zvýrazňovač chuti E 621 (glutaman sodný)
želírujúca látka E 407 (karagenan)
DRESSING 18 %
rastlinný olej
voda
ocot dvasný
paradajkový pretlak
cukor
vajce
horčičné semienko
jedlá soľ
modifikovaný škrob E 1422
koreniny
cibuľová aróma
stabilizátory:
guarová guma
bravčová želatína
konzervačná látka E 202 (sorban draselný)
bylinky
prírodné farbivo: beta karotén
SYR EIDAM 9 %
pasterizované mlieko
čisté mliekarenské kultúry
farbivo: annato
jedlá soľ
ČERSTVÁ ZELENINA 9 %
jarná cibuľka
na webe http://www.pierrebaguette.eu/#/bagetyco/bagety/... o nej píšu stručne:
Legendárna údenárska špecialita, obaľovaná v paprike, mierne pikantný Andalúzsky dresing – prísne tajný recept na najpredávanejšiu bagetu na Slovensku – bez prestávky už od roku 1997.
Zloženie:
pšeničná bageta
Andalúzsky dresing
Debrecínska lahôdka
syr Eidam
čerstvá jarná cibuľka