Vyzerá byť super, podľa tej vrchnej vrstvy taka vlacna
Ja citam ze katolicka 😀
Môžem sa spýtať to ste piekla vy alebo je kupovaná? Ja by som totiž tiež potrebovala takú. Ďakujem 😉
Tiez taku robievame 🙈😁 Cukrovkara by aj zabila 😂😂😂
krásna 👏
Ako dlho to susite? Ja som mala recept ze 1hodinu az hodinu a pol a po troch hofinach to bolo stale zuvackove. Je nadherna hned by som si dala ❤
@monikamama na 85 stupnoch s ventilátorom približne hodinu a pol. záleží od hrubky vrstvy. ale zakladom je dobre vyslahany sneh nad parou, ak je tam zle rozpusteny cukor,a je to zle vyslahane, tak preto su platy zuvackovite
Ja to nikdy nesusim v rure. Ja platy vzdy spravim skor a poukladam na stol. Na druhy den skladam. Uschne to samo. Platy nikdy neboli zuvackove, a ani nazltle
@nitablack zaujímavé, to som ešte nepočula o takomto sušení
@markaterka
@alyses1
Smrtelne vazne to myslim. Poriadne vyslahat, dat na papier na pecenie a nechavam to na stole, den. Robievam to vecer, ked deti spia. Na druhy den vecer plnim skladam ...
@nitablack vau ! 👏 vyskusam
@monikamama
@nitablack a hygienicky sa nebojite? Predsa su to vajicka...
Volakomu som nechtiac na mobile zmazala komentar..pardon..ale slahanim nad parou sa nedosiahne teplota 80 st..na znicenie pripadnej salmonely
Ooj,dala by si.😋