1 / 1

    Ooj,dala by si.😋

    9. mar 2019

    Vyzerá byť super, podľa tej vrchnej vrstvy taka vlacna

    9. mar 2019

    Ja citam ze katolicka 😀

    9. mar 2019

    Môžem sa spýtať to ste piekla vy alebo je kupovaná? Ja by som totiž tiež potrebovala takú. Ďakujem 😉

    9. mar 2019

    @alyses1 ja som piekla pre rodinu 🙂

    9. mar 2019

    Tiez taku robievame 🙈😁 Cukrovkara by aj zabila 😂😂😂

    9. mar 2019

    @nitablack to ano, vyjadrenie jze e tam na kila cukru je v tomto pripade pravdive

    9. mar 2019

    @eikenella no teeeda, ta je taká jednoduchá, až je nádherná 😍 škoda rozrezať a zjesť 😊

    9. mar 2019

    krásna 👏

    9. mar 2019

    Ako dlho to susite? Ja som mala recept ze 1hodinu az hodinu a pol a po troch hofinach to bolo stale zuvackove. Je nadherna hned by som si dala ❤

    9. mar 2019

    @monikamama na 85 stupnoch s ventilátorom približne hodinu a pol. záleží od hrubky vrstvy. ale zakladom je dobre vyslahany sneh nad parou, ak je tam zle rozpusteny cukor,a je to zle vyslahane, tak preto su platy zuvackovite

    10. mar 2019

    Ja to nikdy nesusim v rure. Ja platy vzdy spravim skor a poukladam na stol. Na druhy den skladam. Uschne to samo. Platy nikdy neboli zuvackove, a ani nazltle

    10. mar 2019

    @nitablack to vážne?! Lebo moja rúra nieje bohviečo a práveže by som potrebovala takúto tortu urobiť. Tak to takto vyskúšam. A nechať to len tak na voľno?

    10. mar 2019

    @nitablack zaujímavé, to som ešte nepočula o takomto sušení

    10. mar 2019

    @markaterka
    @alyses1
    Smrtelne vazne to myslim. Poriadne vyslahat, dat na papier na pecenie a nechavam to na stole, den. Robievam to vecer, ked deti spia. Na druhy den vecer plnim skladam ...

    10. mar 2019

    @nitablack vau ! 👏 vyskusam

    10. mar 2019

    @monikamama
    @nitablack a hygienicky sa nebojite? Predsa su to vajicka...

    11. mar 2019
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený

    Volakomu som nechtiac na mobile zmazala komentar..pardon..ale slahanim nad parou sa nedosiahne teplota 80 st..na znicenie pripadnej salmonely

    11. mar 2019
    11. mar 2019

    @eikenella nie, nikdy sa nic nestalo. Ja to slaham aj viac ako pol hodiny nad parou

    11. mar 2019

    @eikenella v pohode nič sa nedeje😉
    Len som písala, že slaha vajcia nad parou, že problém tam nebude

    11. mar 2019