186 / 264
    Pšenovo-kuskusový nákyp so sušenými figami a marhuľami

    2 a pol hrnčeka kuskus + pšeno (potrebovala som domíňať zásoby) uvariť domäkka v 1 litri mlieka, potom vmiešať 40 g 82% masla, 80 g cukru, 3 žĺtka, nakrájané bio sušené figy, na záver vmiešať sneh z 3 bielok
    časť hmoty naliať do vymastenej zapekacej formy, poukladať marhule (kompót), zvyšok hmoty, marhule, piecť na 180 st. 40 min. a hotovo 🙂

    24. jún 2016

    Pseno treba velmi dobre popremivat horucou vodou, aj 3 krat, aby pustilo zo seba horkost

    27. jún 2016

    mnaaam urcite vyskusam...dakujem za receptik

    27. jún 2016

    @ppismenko aj ja idem dnes robit repete receptu 🙂

    1. jún 2017